Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROSVJED
Povratak na članak

Štrajk u Same Deutz Fahru nelegalan: Proizvodnja započinje u petak

Poslije gotovo mjesec dana štrajk radnika županjske tvornice kombajna Same Deutz Fahre Žetelice je prekinut i oni u petak ponovno započinju sa redovitim poslom

Komentari 5

DJ
DjD
15:11 07.02.2019.

Dečki, a sad u tihi štrajk, neka padne produktivnost i poslodavac će morati reagirati. imate kolektivni, plaća ide, a ovo je potplacenost koja je sramotna

VL
B1
broj 1
16:28 07.02.2019.

O zemljo otvori se,štrajk nelegalan? Pa u kojem to paralelnom svemiru egzistira sudstvo,ljudi dragi nastavite štrajk,jedini mogući izraz nezadovoljstva radnika pa da vidimo tko vam šta može,ionako nemate šta izgubit.

VL
LA
larala
15:16 07.02.2019.

štrajk nelegalan odlučio sud....ne znam dal da se smijem ili plačem...šta novac sve radi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.