Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Croatia airlines
Povratak na članak

Štrajk stjuardesa odnio dva milijuna dolara

Kabinsko osoblje Croatia Airlinesa nije štrajkalo zbog većih plaća nego je tražilo više dana godišnjeg odmora i bolju organizaciju posla

Komentari 5

DU
Deleted user
12:11 12.07.2010.

Da Misetic i sva njegova druzba vrate ukradeno, te da se optuste razni sinovi, kceri, kumovi i ostali rodijaci iz administracije cija je jedina zadaca primati veliku placu, Croatia Airlines bi poslovao pozitivno. Ostavite kabinsko osoblje na miru. To jee uz tehniku i prodaju jedini dio CA koji donosi zaradu!

VL
TU
tutle
20:17 11.07.2010.

štetu kompaniji i ostalima ni u kom slučaju nije prouzročio štrajk osoblja nego bahata, neracionalna, nekompetentna itd. uprava ista kao i u svim državnim i javnim tvrtkama koje vode kradeze podobni kadrovi

VL
TI
Tisikomunjara
20:34 11.07.2010.

Voze se za džabe ,još im plačaju i još se bune.Ma dajte otkaz svim tim tatinih sinova i maminih kčerica .Ima tu nezaposlenih koji nemaju za kruh i da im se delati koji če biti itekako željni zamijeniti ih

VL
DE
deda58
21:00 11.07.2010.

Žalosno je da su 7-dnevni raspored morali izboriti štrajkom, jer je to regulirano u Zakonu o radu. Možda jednog dana i u Hrvatskoj osnuju nekakve inspekcije.

VL
BR
brle
01:12 12.07.2010.

mislio sam da je ovaj hercegovacki strucnjak malo i pametniji! kako mu samo pade ideja da su krivi sindikati,a ne on i strucni hdz, za nepostivanje svega i svakoga u ovoj zemlji, pa i tih jadnih stjuardesa i pilota, ii da su oni jedini nosioci svih losih poslova, i gubitaka u toj i svim drugim firmama u zemlji! drzava se raspada na svim nivoima, a oni bi sad najradije da su za sve nedace krivi sindikati, jer su im do sad jedini stali na zulj, a ne mogu ih satrti svojm nebulozama. i bas me zanima sto radi onaj novi strucnjak doveden iz dubrovnika, da vodi aerodrom pleso? tko zna, kakav je strucnjak mozda vec vodi i frankfurtski aerodrom....?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.