Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francuska
Povratak na članak

Štrajk paralizirao javni prijevoz, ušao u deveti dan - potrajat će do Božića?

Štrajk je jako poremetio promet, kako cestovni tako i javni prijevoz, posebice u pariškoj regiji, gdje je zatvoreno devet linija metroa i ne prometuje malo više od 50 posto autobusa

Komentari 3

Avatar nekakav
nekakav
13:51 13.12.2019.

čudo jedno, godinu dana traže odlazak macrona, mediji to skrivaju, čak i društvene mreže cenzuriraju informacije, osim kad ima nešto nasilja, i to prikažu kao da su to baš ti žuti napravili. i jučer je u parizu izgorjelo desetak automobila, ništa ,a?

VL
MO
morejeslano
12:43 13.12.2019.

Stalno cenzuriraju, koriste plaćene trolove pogotovo ako se napiše nešto protiv Plenkovića ili Europske zajednice.

VL
Avatar ehlbert13
ehlbert13
16:22 13.12.2019.

Francuski političari su jedni umišljeni, arogantni patuljci, koji zamišljaju da su neka veličina na svjetskoj političkoj pozornici. Isto kao i srpski na lokalnoj razini.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.