Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
aerodrom u tripoliju

SAD strahuje da su džihadisti ukrali 11 zrakoplova i da će njima napadati

zrakoplov,Tripoli
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
03.09.2014.
u 09:59

Zrakoplovi u vlasništvu dvije libijske kompanije navodno su nestali prošlog mjeseca nakon što su militantne skupine Ansar al Sharia i Libijska zora zauzele zračnu luku u Tripoliju

Američke vlasti strahuju da su džihadisti u Libiji ukrali 11 komercijalnih zrakoplova koje bi mogli upotrijebiti za terorističke napade kao što je bio onaj 11. rujna 2001. godine.

Zrakoplovi u vlasništvu dvije libijske kompanije navodno su nestali prošlog mjeseca nakon što su militantne skupine Ansar al Sharia i Libijska zora zauzele zrakoplovnu luku u Tripoliju, javlja Newsmax.

Pojedini američki mediji pišu da je američka vlada još prije dva tjedna izdala upozorenje o ukradenim zrakoplovima te kako postoji bojazan da će ih teroristi upotrijebiti tijekom obilježavanja 13. godišnjice napada 11. rujna, ali i druge godišnjice napada islamističkih militanata na američko veleposlanstvo u Bengaziju u kojem su poginuli veleposlanik Christopher Stevens i još troje Amerikanaca.

>>Opet objavili snimke: ISIL pogubio 250 vojnika pred kamerama

>>Velika akcija diljem BiH: Priveli 15 članova vehabijskog pokreta

Komentara 12

ZB
zbuniceva
10:21 03.09.2014.

Čini se da katastrofičarskim pričama u našim medijima nikad kraja, mora da skupljaju puno klikova pa su popularni medju besposlenim čitateljima. Svaki dan nove katastrofe u očekivanju ili za sekundu izbjegnute, svakodnevno strahujemo od svjetskog rata, invazije Rusije, Srbija samo kaj nije napala sa svoja 4 reparirana Mig-a, Kinezi za dlaku da ne sruše američke rutinske špijunske avione, Ebola je svaki dan sve bliže, zmije i otrovni pauci posvuda, klimatske katastrofe. Mediji su nas pretvorili u paranoične čitače ovakvih članaka, ko u vicu kaj dijete zna, dijete sjedne u putnički avion i sakrije ga kod strica u kukuruze.

Avatar žič
žič
10:09 03.09.2014.

s ovima bu svijet imal grdih problema,jedino riješenje je mala atomska bombica,jer drugačije nebu išlo,nek se ti luđaci doćepaju bakterijološkog oružja,budu pobili pol svijeta.....

Avatar jebb
jebb
11:34 03.09.2014.

Amerikanci su im i omogucili tu kradju aviona. Sad nek' se brinu, kad ne znaju bolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije