Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drastične mjere
Povratak na članak

Strah od koronavirusa: Prva kompanija otkazala letove za Zagreb

Linija Seul – Zagreb, čiji su letovi trebali početi 31. ožujka, otkazana je do 23. travnja.

Komentari 6

ED
edgar2
10:52 02.03.2020.

Hrvatska se zasada dobro nosi sa širenejm zaraze i to je sada najvažnije. Industrija putovanja i turizma svugdje trpi velike štete. U Japanu je operater krstarenja Luminous Cruise podnio zahtjev za bankrot...U Italiji, procjenjuje se bilježe već 70% otkaza rezervacija...T&T čini oko 10% globalnog BDP-a... Mnoge zemlje savjetuju da se ne putuje u pogođena područja ili zahtijevaju detaljniju provjeru povratnika iz tih područja do karantene u trajanju od 14 dana....

VL
Avatar Ponikvarac
Ponikvarac
22:43 02.03.2020.

Ja stvarno mislim da bi Kina za sve ovo trebala odgovarati. Države niti krive niti dužne sad su u problemima i to samo zato što Kinezi hoće svašta žderati

VL
ŽO
žoržet
17:09 02.03.2020.

cini mi se da bi prije molitve bilo bolje dobro oprati ruke. bar za početak:)

VL
Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
12:40 02.03.2020.

Boze nedaj,da samo se ovo ne produzi do turisticke sezone,tek bi tada bio kaos kod nas,zato skupimo dlanove i pomolimo se gospodaru svevisnjem,da se sto prije rjesi ovj problem s Koronom-virusom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.