Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prikupljanje potpisa

Stožerova 'božićna čestitka': Objavite devet novih registara!

Stožer
Branimir Bradarić
23.12.2013.
u 17:54

Najavljuju da će njihovi aktivisti stići na Markov trg s početkom siječanjskog zasjedanja Sabora, kako bi prikupili 51 zastupnički potpis

Na adrese svih političara, stranaka i relevantnih političkih čimbenika u Hrvatskoj, Stožer za obranu hrvatskog Vukovara odaslat će ovih dana "božićnu čestitku", molbu za očitovanjem jesu li za objavu novih devet registara, pri tom koristeći argumentaciju Freda Matića, kojeg nazivaju "ministrom bez branitelja", o razdvajanju žita od kukolja.

Pitanje upućeno saborskim zastupnicima glasi: "Jeste li za to da nadležne državne institucije, Državno odvjetništvo i nadležna ministarstva u roku od 9 mjeseci napišu i javno objave registre" ... svih koji su sudjelovali u pretvorbi i privatizaciji, te u kojem svojstvu i u kojemu iznosu, svih pripadnika agresorske vojske, državljana RH, tijekom Domovinskog obrambenog rata, svih protiv kojih u DORH-u postoje dokazni materijali i/ili svjedočanstva koja ih terete za zločine počinjene u Domovinskom obrambenom ratu, svih političara i državnih dužnosnika  od 1991. do 2013. koji su mogli a nisu branili Hrvatsku u Domovinskom obrambenom ratu, svih koji se nisu odazvali mobilizaciji u obranu Hrvatske u Domovinskom obrambenom ratu, svih sudaca u RH koji su sudjelovali u političkim procesima u bivšoj SFRJ, imena svih u  rukovodnim strukturama tajnih službi bivše SFRJ, te imena onih koji su obavljali likvidacije, svih kojima je omogućena zamjena portfelja dionica za dionice u portfelju HZMO te, naposljetku, registar imovinskog stanja bivše Komunističke Partije RH, a kasnije SDP-a, od 1988., 1989., 1990. i 1991. kao i novčano-imovinske transakcije iz tog razdoblja.

Iz Stožera najavljuju da će njihovi aktivisti stići na Markov trg s početkom siječanjskog zasjedanja Sabora, kako bi prikupili 51 zastupnički potpis za pokretanje saborske procedure.

>>Stožer: I mi ćemo morati prikupljati potpise u Europarlamentu

Komentara 23

DU
Deleted user
18:40 23.12.2013.

Nećete imati podršku odnarođene vlasti i jednoumlja najvećeg dijela medija. No sigurna vam je podrška civiliziranog, svijesnog i domoljubnog stanovništva Hrvatske i dijaspore.

DU
Deleted user
18:27 23.12.2013.

Puna podrška jednog običnog sudionika Domovinskog rata

Avatar nisam rekao
nisam rekao
18:39 23.12.2013.

Rado bih upoznao branitelja Željka Visnića .On tvrdi da je bio kao branitelj 2157 dana borbenoj liniji. Nije to mala stvar 6 godina na borbenioj liniji. To ni hitlerovi vojnici nisu bili toliko dugo na borbenoj liniji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije