Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ideološki kandidat

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara: Ne glasujte za Josipovića

Tomislav Josić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
23.12.2014.
u 14:41

Pod krinkom demokracije, kao ideološki kandidat uske skupine društva, Josipović želi javnosti podmetnuti retrogradne, totalitarne i trule temelje države, tvrdi Tomislav Josić

Na današnjoj konferenciji za novinare predsjednik Stožera za obranu hrvatskog Vukovara Tomislav Josić pozvao je članove i simpatizere Stožera da na predstojećim predsjedničkim izborima ne glasuju za Ivu Josipovića.

– Pod krinkom demokracije, kao ideološki kandidat uske skupine društva, Josipović želi javnosti podmetnuti retrogradne, totalitarne i trule temelje države tajnovitim ustavnim promjenama. Na drugoj strani imamo kandidate koji svojom retorikom žele biti nacionalni kandidati – rekao je Josić dodajući kako je od svih nacionalnih kandidata samo Kolinda Grabar Kitarović, na osobni zahtjev, održala dva sastanka s izaslanstvom Stožera.

Josić kaže kako su tom prilikom detaljno analizirali problematiku hrvatskog društva u cjelini kao i da su poseban naglasak izazvale teme dužničkog ropstva građana, depopulacija Hrvatske, problematika dragovoljaca, branitelja i stradalnika Domovinskog rata te projekt Vukovar – mjesto posebnog pijeteta. Josić je pozvao sve pripadnike i simpatizere Stožera da izlazak na izbore shvate kao značajnu obvezu prema svojoj djeci i društvu u kojem živimo, da pomno pročitaju izbornu poruku Hrvatske biskupske konferencije i kardinala Josipa Bozanića te da masovno izađu na izbore i glasuju po svojoj savjesti uvažavajući činjenice, a izbjegavajući, kako je rečeno, opasne medijske pokušaje ubijanja nade u Hrvatskoj. Osvrnuo se i na Josipovićeve riječi izrečene tijekom TV sučeljavanja, kako branitelji nisu jedinstveni.

Vlado Marić, savjetnik za branitelje Ive Josipovića, podnio je neopozivu ostavku zbog neslaganja s provođenjem politike prema hrvatskim braniteljima i stradalnicima kao i problematike u Savskoj. Neka Josipović pojasni hrvatskoj javnosti zašto je njegov savjetnik podnio neopozivu ostavku – rekao je Josić.

>>Pripadnici Stožera uručili financijsku donaciju stopostotnim invalidima koji prosvjeduju

>>Vukovarski Stožer prikuplja potpise zastupnika za raspravu o Veljku Mariću

Komentara 70

VE
verakruz
14:51 23.12.2014.

U razgovoru na ulici, u raspravama na portalima pa i onim lijevima, očito je da je narodu prekipjelo gledati i slušati lignju, koji je u biti najveća sramota proteklih izbora.. Ja ne mogu pojmiti, a danas se svi čude, kako je on uopće izabran da bude Predsjednik RH?!?! Meni nije jasno kako narod može biti toliko naivan ( neću reći zatucan) Pa da je glasovao za Josipovića... Pa on predstavlja sve ono što ogromna većina Hrvata ne želi , prezire i protivi se - nevjernik (modernije rečeno agnostik ) , ljubi se tri puta sa četnički vojvodom koji je klao i ubijao Hrvate, mentalni jugosloven i komunist, kapitalist najgorem smislu riječi (kada se radi o njegovom džepu), ima mali milion afera iza sebe, Smije se braniteljima u lice, a u Domovinskom ratu je bio profiter dok su ljudi ostajali bez života, invalidi, dok su im paljeni domovi, žene silovane, a Hrvatska razorena. Pa tko normalan njemu može dati svoj glas? Mislim nitko. Glasujte protiv Josipovića, pa ma za koga drugoga, za njega nipošto! Moj glas ide jedinom pravom kandidatu - gospođi Kolindi Grabar Kitarović!

CV
cvitan
15:02 23.12.2014.

Ni jedan Hrvat koji ima domoljublja u sebi koliko je gorušičino zrno ne može glasat za Yugosipovića.

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
15:05 23.12.2014.

Braća Josić su heroji obrambenog rata u Hrvatskoj .HVALA.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije