Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koronavirus u hrvatskoj
Povratak na članak

Stožer objavio podatke: Zabilježeno 4465 novih slučajeva zaraze, preminule 54 osobe

Do danas je ukupno testirano 3.501.268 osoba, od toga 11.717 u posljednja 24 sata

Komentari 12

Avatar Upitnik30
Upitnik30
11:48 04.12.2021.

Ma kovid potvrde rade fenomenalno. Spriječeno širenje zaraze, prodor u bolnice.. Sramite se! Dopuštate cijepljenim ljudima da unatoč kontaktu sa zaraženom osobom bauljaju okolo dok ne osjete simptome. Tko u vrijeme šmrcavica misli da je balav nos znak da je ipak zaražen i da treba ostati u izolaciji?! Računate na osjećaj lažne sigurnosti cijepljenih ljudi i hranite razdor među ljudima. I da, nema nedostatka materijala, hrane.. Sve je uredno spakirano u skladištima..

VL
LE
LeonardoGoldman
14:22 04.12.2021.

Zasto su prestali izvjestavati koliko je od preminulih cijepljeno?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.