Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MJERE U UGOSTITELJSTVU

Stožer objavio odluku o novom radnom vremenu kafića i restorana

Bjelovar: U znak prosvjeda ugostitelji simbolično na sat vremena zatvorili objekte
Damir Spehar/PIXSELL
13.10.2020.
u 18:34

Odluka će se početi primjenjivati od sutra

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske je nakon održanih sastanaka s predstavnicima ugostiteljske djelatnosti danas donio Odluku o privremenom uređivanju rada i radnog vremena u ugostiteljstvu.

Navedenom Odlukom je privremeno, za vrijeme dok traje epidemija bolesti Covid-19, ograničeno radno vrijeme ugostiteljskih objekata i drugih pružatelja ugostiteljskih usluga koji sada mogu raditi od 6 sati do ponoći. Pored toga, navodi se da se radno vrijeme ugostiteljskih objekata može na prijedlog županijskog stožera civilne zaštite dodatno ograničiti za područje jedne jedinice lokalne i područne samouprave,.

Odluka će se početi primjenjivati od sutra, 14. listopada, a odnosi se i na pružatelje ugostiteljskih usluga u domaćinstvu i obiteljska poljoprivredna gospodarstva. Ne odnosi se na hotele, kampove i privatni smještaj.

Detalje odluke možete pronaći ovdje.

 

>> VEČERNJI TV Medak o stišavanju glazbe u kafićima: Ponižavaju nas, ako ne umremo od virusa umrijet ćemo od gladi

Ključne riječi

Komentara 14

ZV
zvezdomor
19:36 13.10.2020.

Prva i glavna mjera.je bila kad smo par dana imali brojku 0 zaustaviti masovni dolazak stranaca u turizam ajmo prvo pohlepa pa ćemo onda narod terorizirat...prebolio sam koronu imam i test napismeno 5 dana neugodnih temperatura vrtoglavica vrućina u glaviavi malo upaljeno grlo i noćni kašalj. Prema nekoliko gripa koje sam prebolio korona je kao prosječna viroza najbolje je svi se.međusobno zarazit i odradit ro brzo jer ovako ionako će dohvatit svakog i trajat još gidinu dana

NE
nečešrazbojniče
19:24 13.10.2020.

SVi se moraju do 24.00 vratiti doma ili će se pretvoriti u bundeve tj. bit će koronirani. Pa Disney je bio vidovit.

JM
ja-ma
19:43 13.10.2020.

Ok.Sad 90% birtija propada jer su premale za ovo kaj oni traže.No žao mi je jer birtije i restorani uopće nisu bili izvor zaraze već vrtići i škole.Evo danas zatvorili MIOC na 2 tjedna. Tko ima dedu i baku doma...nek krepaju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije