Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONAVIRUS
Povratak na članak

Stožer: U Hrvatskoj danas 45 novih slučajeva, jedna osoba je preminula

U 14 sati stigli su najnoviji podaci o koronavirusu u Hrvatskoj

Komentari 8

HE
Hejterkojimrzisve
14:05 10.08.2020.

Lazljivac jedan u sluzbi politike, a ne naroda! FUJ!

VL
DU
Deleted user
14:51 10.08.2020.

Nije za vjerovati kakvih zločestih ljudi ima u RH na društvenim mrežama, stožar nas upučuje samo kako se moramo ponašati da se ne zarazimo i zbog toga su krivi, stožar RH odradio je fantastičan posao za narod i državu sa toliko iznenađujuče puno turista i iznenađujuče malo zaraženih. Bilo bi ljepo i ovi pojedinci da se uozbilje i ne šire lažnu propagandu i prestanu na sve što se dobro radi u RH pljuvati.

VL
VE
veljača
14:43 10.08.2020.

Evo opet komentara samozvanih epidemiologa, infektologa, imunologa, molekularnih biologa. Da čovjek ne povjeruje kako se svi u sve razumiju.

VL
DU
Deleted user
14:35 10.08.2020.

Klaun.

VL
DA
Darioruk12345
15:54 10.08.2020.

Vi ste stozer HDZ i DJikic je neki dana izjavio da zbog malog broja testova koje radite broj zarazeni nije realan i daleko je veci.Nemoze hdz a samim tim i vi kao stozer bez laganja i muljanja.Obavite 5-6 tisuca testova u svakom velikom gradu pa cemo dobiti prave rezultate.Uostalom tako radi i Srbija koja je kud i kamo siromasnija od nas.Mi pravimo manje testova i od slovenije i bosne.Sve mi ovo djeluje kao djecja igra.

VL
AA
aabbcc
14:38 10.08.2020.

U Svedskoj je od korone preminulo 1500 osoba sa preko 90 godina starosti a vi to ne mozete stici ni za 10 godina postojanja vaseg stozera.

VL
PE
penelopea15
14:22 10.08.2020.

Skola pocima za sve, veli Vlada sada ovdje u CH., redovna skola za sve ucenike male u osmoljetkoj i srednje i velike. Maske nisu pozeljne u skoli, osim za nastavnke kada se nalaze u zbornici na nekoj sjednici, veli ministarr obrazovanja. Sve ostalo ide po redovnom protokolu skolske godine. Britanski Premijer je isto naglasio da skola pocima za sve ucenike, isto redovna skola, i posebno je podcrtao da je to veoma vazno, i nikakvi daljinski ne dolazi u obzir! Ja se isto sto posto slazem, djeca moraju ici u skolu na redovnu nastavnu, sve ostalo je zlocin protiv covjecnosti. Moja je baka u 2.svjetskom pod bombama ucila djecu, baka je bila uciteljica, ne vidim zasto sada djeca ne bi isla u skolu. Kraj price! A ovi stozerasi sto uzurpiraju ustavne ovlasti koje nemaju, i zahtijevaju poslusnost gradjana, protuzakonito i protuustavno, moraju pod hitno napustiti svoja mjesta!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.