Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za Vukovar i izbore
Povratak na članak

Stožer i HVIDRA 17.11. počinju skupljati potpise za referendum

Odluku o prikupljanju potpisa za prijevremene izbore donijeli smo na prošlom sastanku i sad smo je ponovno aktivirali zbog niza problema i pitanja koje ova Vlada ne rješava, rekao je Josip Periša

Komentari 4

NM
nemirno more
17:09 07.11.2013.

Agdje vam je Karamarko?

VL
PO
ponavljac
20:40 07.11.2013.

Iako se slažemsa većinom navedenog , ne mogu ne primjetiti privrženost HVIDRE HDZ-u . kako je ta HVIDRA reagirala kad aje njhova jaca rezala mirovine do 3500 kn , 1500 kuna manje nego što predlaže sadašnja? Šutjeli , jer znaju da su u tim mirovijnama mnogi koji nisu tražili nikakakvu invalidnost, iako kao pripadnici SP i GB su prošli znatno teže terene nego domobrančići i podobni časnici koj isu dobili reume i kojekakve bolesti. kako su reagirali kada je nstavljeno protjerivnaje "nepodobnih" branitleja iz MORH i MUP-a ? Šutjeli. Da li su ijednom rječju zatražili poštenu reviziju invalida ? Nisu . sada se oni kao javljaju o referendumu

VL
NA
Nadalinaaa
16:49 07.11.2013.

Prvo pitanje treba biti: Jeste li za lustraciju? Kad se taj teret antihrvatske prošlosti i sadašnjosti riješi, sve će doći na svoje mjesto.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.