Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTAKMICA SA SLOVAČKOM

Stožer Kolinde Grabar-Kitarović potvrdio: Predsjednica dolazi na Rujevicu

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Matija Habljak/Pixsell
1/3
12.11.2019.
u 08:39

NK Rijeka, čiji je član Grabar-Kitarović, kao i navijačka skupina zatražila je objašnjenje od predsjednice, a veliki broj građana kao i oporba osudili su njezinu izjavu

Kako Večernji list doznaje iz stožera hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, ona će doći ove subote na Rujevicu na kojoj se igra odlučujuća kvalifikacijska utakmica za Europsko nogometno prvenstvo između Hrvatske i Slovačke. Hrvatska predsjednica zaprepastila je javnost kad je izjavila da je za vrijeme Jugoslavije "naša Rijeka tada bila nekakav rezervni klub za Partizan i Crvenu Zvezdu".

NK Rijeka, čiji je član Grabar-Kitarović, kao i navijačka skupina Armada zatražila je objašnjenje od predsjednice, a veliki broj građana kao i oporba osudili su njezinu izjavu.  Nakon što predsjedničine izjave o NK Rijeci, brojni Riječani i navijači zatražili su da se predsjednica izbaci iz članstva kluba čiji je član postala u listopadu ove godine. Grabar-Kitarović pokušala je obrazložiti u više navrata svoju izjavu, a na upite novinara hoće li ponovo doći na Rujevicu predsjednica je potvrdila. 

Upravo ove subote kad igra hrvatska nogometna reprezentacija će biti prvi puta otkako je predsjednica okarakterizirala NK Rijeku kao rezervni klub za Partizan i Crvenu Zvezdu da je predsjednica na Rujevici s navijačima Rijeke. 

VIDEO: Predstavljanje programa Kolinde Grabar-Kitarović

 

Komentara 25

VA
Vagabundo
09:03 12.11.2019.

Neki komentatori su očito glasači Mislava Kolakušića jer je očito da bi najrađe zabranili slobodu kretanja i ostale demokratke slobode.

KO
Kopreinitz
09:04 12.11.2019.

Sve sto je Predsjednica rekla, ISTINA je. Istina je i sto je Milanovic rekao za Hajduk. Koga boli istina????

Avatar lokalpatriot ri
lokalpatriot ri
09:34 12.11.2019.

Odlično, jedva čekam. Biti će to grimoglasan koncert. Kakav jogurt plavuša i zaslužuje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije