Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miodrag Demo
Povratak na članak

Stopostotni ratni invalid: 'Imao sam dobar razlog da Milanovića pozovem na premijeru filma'

Demo nije čovjek desne orijentacije pa nema govora o Milanovićevu “desnom skretanju”

Komentari 3

ST
StariSokol
09:06 18.11.2020.

Sve su to floskule kao okretati se prema miru što izjavljuje Demo a i Gotovina naklapa o pogledu u naprijed jer kao rat je završio. Kod velike večine Hrvata a tu spadam i ja rat nije završio dok "institucije" ne uzmu stvari u svoje ruke. Znači dok pravosuđe ne proradi. Onoga momenta kada pravosuđe proradi i mi više ne će mo sretati na Hrvatskim ulicama ubojice, zločince i silovatelje i kada se naplati ratna šteta tada je rat za sve nas završen i svatko će raditi svoj posao. Naša država još nije niti podnijela zahtjev za odštetom.

VL
AB
abokatstir
22:51 17.11.2020.

Jesi li pripremio hranu za bacanje ?

VL
VA
valpovo
00:49 18.11.2020.

Cuj milanceta nema ovakvih slucajeva zato nema ni filmova o moj boze toliko invalida ratnih u HR.Milance srami se da nemas pojma o braniteljima

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.