Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karavana prema SAD-u:
Povratak na članak

"Stop invaziji migranata, među njima su i ubojice"

Meksikanci prosvjeduju zbog tisuća ljudi koji su iz Središnje Amerike krenuli na sjever.

Komentari 8

DO
domxerex
10:19 20.11.2018.

Vrlo slična priča kao i u BiH. S jedinom razlikom što su u BiH većinom poraženi borci ISIL-a (financirali Obama i BP) koji se sada žele domoći zemalja svojih sponzora ne bi li tamo lagodno živjeli od socijalne pomoći i kojeg "poslića sa strane (ilegalnog i protuzakonitog)".

VL
ST
Startrack
15:23 20.11.2018.

Vec je neki federalni sudija iz san franciska ponistio trumpovu odluku dase moze uc samo na legalnim prelazima. A taj sudija je latinoamerikanac. Sve ovo stose desava u USA i na izborima iskljucivo se desava na rasnoj osnovi. Svi sei se prave da to nevide e pa ovdje ja vam kazem istinu.

VL
Avatar nekakav
nekakav
12:04 20.11.2018.

tijuana je grad švercera drogom. ovi 'radnici' svi na crno rade u sad-u. dobit će otkaz?! ajmo se smijati... a ovi migranti... kakva je razlika između njih i meksikanaca koji isto žele u sad? nek meksiko svoju granicu zaštiti. shvatite da ste u ovome sami, svaka država zasebno, ali... ne mogu ni države preko kojih se dolazi do ovih oaza tipa njemačke, sav teret 'obrane' same snositi. nek nijemac plati sate rada helikoptera i policije, graničara.. njemačka se brani na balkanu!

VL
IB
Ibb
15:18 20.11.2018.

Nemojte primati ubojice ameri....imate dovoljno i domaćih ubojica

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
16:52 20.11.2018.

Trump je povukao vojsku sa granice a migranti tek stizu. Prosli izbori haha. Toliko o invaziji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.