Naslovnica Vijesti Hrvatska

Stonski vijećnik se požalio na fazane koji su mu pojeli grožđe: 'Neću se imati od čega napiti'

Zanimljivo, Kunica je otišao korak dalje i danas se vozio jednom cestom gdje je snimio fazana. Objavio je video i napisao: - Evo razbojnika.
01. studenoga 2017. u 15:36 10 komentara 1449 prikaza
Foto: Screenshot/Facebook/Pixsell

HNS-ov općinski vijećnik Općine Ston Vedran Kunica na zanimljiv način se osvrnuo na zadnju sjednicu Vijeća i temu o kojoj se raspravljalo.

Ražanac Nakon sjednice Kaos u Ražancu: Ljutiti mještani se potukli s vijećnicima HDZ-a

Kunica na svom Facebook profilu navodi kako su sinoć vijećnici donijeli "krucijalne zaključke za Općinu". Nadalje pojašnjava kako je potpredsjednik vijeća Z.K. naglasio da je problem fazana krucijalni problem Općine, piše dubrovackidnevnik.

"Svoje tvrdnje potkrijepio je osobnim iskustvom odnosno činjenicom da mu je izjedeno sve grožđe ove godine i da se neće ima čega napiti. Također je predložio da se lovačkim društvima zabrani unos novih jedinki fazana u lovišta kao i naredi intenzivniji izlov fazana. Zaključeno je da su lovačka društva i njihove aktivnosti vezane za povećanje brojnosti fazana najveća pošast za općinu.

S obzirom na to da je načelnik nakon 17 godina vođenja općine u nedavnom velikom intervjuu za DV istaknuo da je općina naseljena kao Sahara neizbježno je zaključiti da su upravo fazani jedan od osnovnih razloga za saharsku populaciju naše općine i da su potrebne hitne mjere", naveo je HNS-ov Vedran Kunica poručivši na kraju "Smrt fazanima, sloboda narodu".

Zanimljivo, Kunica je otišao korak dalje i danas se vozio jednom cestom gdje je snimio fazana. Objavio je video i napisao: - Evo razbojnika.

Inače, HSLS-ov Zdravko Kopanica koji je potpredsjednik Općine Ston doista je na sjednici govorio o problemu fazana te kako ih treba potrijebiti jer su mu pojeli grožđe te je dodao kako se neće imati od čega napiti. 

brodovi LOPOV Otuđio gorivo pa uhvaćen na otuđenom plovilu 17.08.2010., Ston - Berba soli u stonskoj solani. Iz bazena Sv. Franje danas je izvadjeno 60 tona soli. Berba se i danas radi na ruke, lopata je gavni alat, u berbi sudjeluju volonteri, turisti koji za svoj rad dobe marendu i nocenje. Stonska solana potje Poznati ugostitelj Svetan Pejić Moj je cilj urediti solanu da bude kao u vrijeme Dubrovačke Republike Ilija Markotić NAKON IZBORA Marija Kadić (HSS) nova predsjednica Općinskog vijeća u Gundincima
ZDRAVI I U FORMI
Kako podići trčanje na višu razinu i pri tome se ne ozlijediti

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar superhik74
  superhik74:

  To je jako bitno, udarna vijest o fazanima I pojedenom grozdju, medjutim pljacka Agrokora s 58 milijardi duga i rasprodaja kompletne hrvatske prehrambene industrije strvinarskom fondu je totalno nebitno, treba narod to sto prije zaboraviti i zato ga treba zabaviti fazanima.

 • Avatar Oluja
  Oluja:

  Pa i fazan mora od neceg zivjeti.

 • domxerex:

  Njemu su fazani pojeli grožđe isto kao i što su miševi i vrapci pojeli žito iz đakovačkog silosa.