Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ KARIJERE? Stonoteniska reprezentativka Sandra Paović operirana u Francuskoj

Stolnotenisačica Sandra Paović će možda opet hodati

31.01.2009.
u 17:30

VUKOVAR - Razgovarao sam s liječnikom koji je operirao Sandru. Kazao je da ona trenutačno ne osjeća noge, ali i da su sve funkcije ruku u redu. Natuknuo je da će možda, uz veliki rad, napore i fizikalne terapije, u budućnosti ponovno stati na svoje noge - rekao je Goran Odor, bratić hrvatske stolnoteniske reprezentativke Sandre Paović, koja je u nesreći u petak u Parizu zadobila ozljede pršljenova vratne kralješnice.

Razgovarao je i sa Sandrinim menadžerom koji se ispričava, govori da mu je jako žao, ali i da Sandra vjerojatno više neće igrati stolni tenis. Posebno pogođen je Sandrin otac Mišo, koji još ne može vjerovati da se to dogodilo njegovoj kćeri.

- Strašno mi je. Ne znam što ću sa sobom. Sandra je divno i skromno dijete. Nadam se da će jednom ponovno stati na svoje noge i hodati - kroz plač je rekao Mišo Paović.

Kaže da je Sandra vrlo skromna djevojka koja je pomagala roditeljima, platila školovanje prijateljici, a pomagala je i drugima. Koliko je skromna, govori i podatak da njeni roditelji žive u vukovarskom stanu koji još nije obnovljen te da svoj sportski status i ugled koji uživa nije iskoristila i pokušala riješiti to pitanje.

- Ne znam koliko će Sandra još biti u Francuskoj, ali kako nam je rečeno za očekivati je da ubrzo bude prebačena u Hrvatsku gdje će nastaviti liječenje i terapiju - istaknuo je Mišo.

Ljetos nakon zapaženog nastupa na Olimpijskim igrama u Pekingu, Sandra je govorila o svojim planovima. - Želja mi je da sljedeće godine uđem u europski Top 12 najboljih igračica, a kruna karijere bi mi trebala biti na OI u Londonu - rekla je tada Sandra.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije