Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danas u večernjem
Povratak na članak

Što znači imenovanje novog vojnog ordinarija za odnose Hrvatske i Vatikana?

Osim impresivne biografije, vrlo važne za novu titulu bile su Bogdanove veze u Rimu i Vatikanu

Komentari 5

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
22:08 30.11.2015.

Nikad kao katolik i branitelj nisam shvatil ulogu vojnog ordinarija iako sam imal potrebu obratit im se i jesam al bez odgovora valjda nisam dovoljno domoljub ki kordic i beznacajan sam al postoji samo jedan sud pozdrav dobrim ljudima

VL
Avatar istovari
istovari
21:18 30.11.2015.

"Što znači imenovanje novog vojnog ordinarija za odnose Hrvatske i Vatikana?"....tresla se brda rodio se miš....puno vike nizašto....

VL
Avatar d-ano
d-ano
23:13 30.11.2015.

.....Veliki, .......sudac ceka,,,, , ,sve ove lazne i pokvarene igrace,,,,

VL
DU
Deleted user
06:28 01.12.2015.

Naslov ne odgovara sadržaju komentara. Komentar je na razini obične novinarske informacije. Mogao je i novinar početnik popisati godišta biskupa i to je to, Ovako, s obzirom na naslov-pucanj u prazno...A da, pročitati ćemo to u tiskanom izdanju. Neću ga kupiti jer ovakav tekst me samo tjera da ga ne kupim!

VL
DU
Deleted user
09:45 01.12.2015.

hoce li papa imenovati i ministra obrane?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.