Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubojstvo S. Đurekovića
Povratak na članak

Što znači današnje odbijanje svjedočenja na sudu u Muenchenu?

Odvjetnik optuženog Josipa Perkovića Anto Nobilo pak smatra da današnje odbijanje svjedočenja dvojice svjedoka izravno potvrđuje tezu obrane da je operacija ubojstva Stjepana Đurekovića djelo savezne, a ne republičke razine SDS-a, što je vidljivo iz Čolakova straha da bi ga se moglo goniti za umiješanost u Đurekovićevo ubojstvo

Komentari 13

Avatar Semper Paratus
Semper Paratus
16:43 18.01.2016.

Dear HDZ/MOST‼️ Cekamo "obecanu" LUSTRACIJU‼️‼️‼️‼️ Dosta više zahebancije

VL
BA
barbaizamerike
16:36 18.01.2016.

Anketa:::izgleda da su svi umjesani ja bi pito I Nobila ali i Jadranku Slokovic kad je 1986 godine motala oko nekoga tko je iso u posjetu stricu emigrantu u Argentinu I htjela ici sa njim

VL
LA
Lavica7
17:03 18.01.2016.

Lustracija. I prestanite se vise glupirat.

VL
KS
krao_sam
17:03 18.01.2016.

ah minhen...

VL
Avatar comparator
comparator
16:56 18.01.2016.

Netko je u rat protiv agresora išao s srcem i ljubavi za domovinu bez kalkulacija ali nitko nije slutio tko se sve krije iza Hrvatske . Tuđman je sklopio pakt s komunističkim udbašima koji su tu vidjeli način izbjegavanja kazne . Govorilo se je o pomirbi ali od te gluposti baš slaba korist. Možda se je izbjegla destrukcija koju je neprijatelj priželjkivao ali bez istinske lustracije nema ni istinske demokracije. Još uvijek sam poprilično skeptičan jer se komunizam šverca u nekakvom hibridnom obliku i nikako se ne odričemo ekstremizma koji tinja u krugovima lijevih stranaka i partija ,a izuzetno je opasan u informativnom programu HRT-a ,štampi i državnim institucijama kao što su obrazovanje ,državna uprava ,pravosuđe i ekonomija koja je oblikovana u stilu državnog kapitalizma . Razlika između propale Jugoslavije i ove Hrvatske je samo u tome što imamo par stranaka koje to nisu . Tajne službe su bez civilnog nadzora isto kao i cijeli represivni aparat . poznate su nam metode zatvaranja zbog verbalnog delikta ili progona i podmetanja droge kako bi se kritičare uklonilo . I ova očigledna Hrvatska sramota s Perkovićem i Mustaćem ima minimalnu pažnju što potvrđuje ovu moju tezu .

VL
MA
Malenkost
16:15 18.01.2016.

Ove ubojice stiti HR Drzava!!! Gadljivo!! A Politicari nece da otvaraju Akte UDBe!! Sve vise i vise mrzim HR! Za tu Tvorevinu Krivoustog nije nitko trebao izgubiti zdravlje a kamoli glavu. Strasno! da Bucmasta Kolinda nije ni nakon godinu danaa ni zucnula o Lustraciji!!! A da je i Crkva bila protiv Lustracije je za ne vjerovati. pljuc po takvim Likovima.

VL
TV
tv5378
17:38 18.01.2016.

Sto znaci?Strah,a sto drugo?

VL
DU
Deleted user
17:25 18.01.2016.

O kakvoj vi lustraciji komunjara pricate. Hrvatski je narod rekao svoje kad je preko 80% Hrvata podrzalo 90-ih da ih i dalje vode komunisti. Cijela dijaspora 90-ih je pozdrzala te komuniste i dala svoj glas za komuniste. Tako da usutite vise kad je lustracija u pitanju,zeljeli ste da ostanu komunjare i zelja vam se ispunila....

VL
ZE
Zemuncevic
22:43 18.01.2016.

Samo LUSTRACIJA ce pokazati pravo stanje stvari u Hrvatskoj !!!!Udbasi su rasporedjeni u svim strankama i zbog straha rade za racun BEOGRADA !!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.