Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELJKO GLUŠIĆ

Što za rasplet 'švicaraca' znači odlazak vrhovnog suca

03.03.2023.
u 11:39

Sporna su sva tri predmeta o konverziji, pišu se odgovori na prigovore evidencije pa opet može odlučivati Građanski odjel ili vijeće od 13 sudaca Vrhovnog suda

Ključne riječi

Komentara 2

LO
Lojzek1967
13:56 03.03.2023.

Ako će o predmetu odlučivati suci etičkih vrijednosti kao onaj predsjednik ŽS u Osijeku, čiji sin student kupuje stan od firme u stečaju i prodaje ga po višestruko višoj cijeni odmah nakon kupnje, a svakom je jasno da taj student niti je mogao imati redovnim putem informaciju o prodaji, niti novac potreban za kupnju, odnosno da je u pitanju eklatantan primjer korištenja povlaštene informacije od strane utjecajnog oca i da je korupcija pod AP dobila novu dimenziju jasna je vjerojatna odluka. Protiv građana, a u korist stranih banaka koje su korumpirale sve pa i suce.

OT
otrovnijezik
13:51 03.03.2023.

Promijenite zakon. Ako smo preko noći ušli u NATO a znamo što piše u Ustavu RH, onda se preko noći može promijeniti i sastav Vrhovnog suda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije