Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Što to platforma Možemo! može i hoće pa da se nudi za preuzimanje vlasti u državi?

Imaju svoje ćelije, kao nekad komunističke, ali sad su viralne, u kojima se bruse odluke i kadroviranja, raspravljaju interno preko Zooma na internetu, sve jako tajnovito, začahureno, što baš ne priliči političkoj platformi koja u politički sustav želi unijeti nove vrijednosti, između ostalog i transparentnost i otvorenost.

Komentari 14

JR
Jr48
08:26 20.03.2023.

Već viđeno(ćelije SKOJ-a) i hvala Bogu prevaziđeno mada još uvijek u glavama određenog postotka ljudi u Hrvatskoj ali to je ionako neizlječivo.

VL
BP
Besposlen pop
08:59 20.03.2023.

Otvoreno, transparentno, uzorno, demokratski….bez protukandidata! Svaka čast, kao u doba druga vam Tite

VL
BP
Besposlen pop
09:04 20.03.2023.

Njihov maksimum na državnoj razini bio bi uvođenje rodno neutralnih semafora u cijeloj RH

VL
CR
crocro
13:41 20.03.2023.

Oko bi narod ovima dao povjerenje da vode državu (a NE mogu voditi a niti bi znali voditi niti općinu, županiju a kamoli grad Zagreb kojega vode pola koraka naprijed i tri koraka unazad, tako da je Zagreb "čardak niti na nebu a niti na zemlji i u "stand by" kategoriji, dok se netko ne pojavi kome će građani na popravnom ispitu dati glas da spasi Zagreb koji je već sada u nenadoknadivom zaostatku za europskim metropolama, dakle, ako bi narod opet ovoj ekipi teoretičara dao glas, da vodi čak i državu, onda bi stvarno trebalo postaviti pitanje kakve mi to birače imamo i što oni hoće. Osim aktivnog rušenja vlade RH i premijera, ja ne vidim nikakvu drugu aktivnost ove NEMOŽEMO skupine. A SDP koji je pao na najniže grane, da ne bi nestao bez traga s političke scene, nemilicve se hvata i lijepi za ovu skupinu NEMOŽEMO kako bi jedni druge podržali u rušenju vlade RH i premijera te oni zasjeli da državne pozicije i vodili državu. Kuda bi se oni odveli? Vjerojatno na zaokret od 180 stupnjeva i ravno u jugoslaviju.

VL
DU
Deleted user
10:53 20.03.2023.

žensko?

VL
Avatar AP (autokratski premijer)
AP (autokratski premijer)
08:42 20.03.2023.

HDZ i njegovi su zaslužili da ih pokopa netko puno gori od njih samih. Možemo ima sve kvalifikacije.

VL
PR
pricinapica
10:03 20.03.2023.

što li će despot pisat o platformi možemo kad uđe u koaliciju s nejgovim hdz om....

VL
DU
Deleted user
13:20 20.03.2023.

Ocito mnogima smeta SDP, Mozemo i njihova dobra suradnja. Na vasu zalost , ljubitelji kradezea+ koalicija, vi vise nemate podrsku vecine hrvatskih gradana. Dokazali ste se aferama. Osim toga treba dati mogucnost drugima da pokazu kako se moze bolje voditii danasnja politika.

VL
TM
trade_mark
08:52 20.03.2023.

kako se gospodin despot služi biranim riječima, poput "komunističke" ćelije... jer, zna se, hadeze!

VL
DU
Deleted user
08:49 20.03.2023.

Platforma Možemo! može postati koalicijski partner Plenkovićevog HDZ-a nakon sljedećih parlamentarnih izbora i tako stvoriti "stabilnu većinu" (kako bi rekao AP), a sve sukladno dobivenim naputcima iz inozemstva od strane onih koji stvarno odlučuju o Hrvatskoj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.