Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUNCE U HRVATSKOJ NEISKORIŠTENO

Što sve trebate poduzeti prije postavljanja solarnih panela: Isplativi su, ali problem je papirologija

29.08.2022.
u 06:40

Za pet godina, kad se sustav isplati, svi koji ugrade panele besplatno će se grijati, hladiti, imati besplatnu struju...

Komentara 38

BA
bacenheider
07:53 29.08.2022.

Ja imamsad najsvjezije iskustvo sa tim i papirologija(mnoga nepotrebna) stvara problem.Ima stvari koje su smjesne i koje bi se morale hitno promjenit.Svi koji do sad nisu imali limitator sad ga dobivaju snage 17,2 kw i za solarnu mora elektrofirma prekontrolirat mrezu dali ce moci izdrazi taj napon,papir koji kosta,a koji je bez veze.Treba proceduru maksimalno pojednostavit i tko ima mogucnosti da si izgradi solarnu elektranu.

Avatar Urban Fox
Urban Fox
08:32 29.08.2022.

Ja imam svoju struju koju ne želim prodavati hepu, a niti kupovati od njih jer imam dosta svoje

ST
sttipe
12:45 29.08.2022.

U Hrvatskoj ima samo nekoliko firmi/ljudi, koji imaju DOZVOLU, za montažu. Država je to "prekrasno uredila", osigurala je monopol šaci ljudi, pa u nas elektrana košta 30 000kn materijala, i još 40 000 ruku, a postavi se za 4 sata...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?