Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Što se to dogodilo Tomislavu Karamarku?

Orešković ni u najvećim noćnim morama nije mogao računati s “domoljubnim” podmetanjima sa svih strana

Komentari 14

PI
pipnicar
10:41 26.01.2016.

Marinko kako znas da Karamarko nema neke dokaze? Zar nije dovoljno da je država ( SDP?!) došla u potpuno vlasništvo APIS-a. Istu gresku koju radi Karamarko radis i ti trceci pred rudo. Ocito te Letica inspirirao ali on koristi drugidrugi stil i motive.

VL
Avatar vodomar
vodomar
13:13 26.01.2016.

Garavi i Vaso (ili je ipak Vaso i Garavi) vraćaju nam demokraciju. Uživajte ljudi u slobodi, blagostanju i domoljublju.

VL
MA
malavjeverica
09:08 26.01.2016.

Ravno u sridu. Takvom retorikom se svodi na Milanovića, a stvarno mi nije jasno zašto mu treba - zdravo razumski gledano time samo tjera glasače od sebe, a ne sebi i u smjeru naprijed. Naprijed za sve. Ima li onn i kakvog savjetnika?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.