Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
cyberbullying

Što se sve događa na internetu... među vršnjacima, pogledajte u spotu!

Kampanja budi cybercool a ne cyberbiull
Foto: screenshot/youtube
04.07.2014.
u 11:01

Poruka je jednostavna: nasilje preko interneta može imati dugoročne i teške posljedice

"Budi cybercool, a ne cyberbull" novi je spot nastao u sklopu kampanje koju su u cijelosti osmislili srednjoškolci, a poruka je jednostavna: nasilje preko interneta može imati dugoročne i teške posljedice.U sklopu projekta Kultura izgradnje mira i nenasilnog ponašanja djece i mladih (KIM) nastao je ovaj spot zahvaljujući udruzi Ambidekster klub koja je surađivala s udrugom Fantastično dobra institucija Fade-in. Njezini stručnjaci su pomogli u snimanju, produkciji i montaži spota. Savjetovalište Luka Ritz pomoglo je logistički dajući prostor i opremu kako bi se spot mogao premijerno prikazati. 

 

O nasilnom ponašanju među vršnjacima na internetu doprinos su dali autori spota i srednjoškolci Vanessa Curman, Mateja Ilijašev, Stjepan Mrganić, Lucija Pigl, Ivona Sovina, a glumci i statisti u spotu: Juraj Šantorić, Stjepan Mrganić, Ivona Sovina, Tvrtko Mataušić, Stela Noa Slunjski, Terez Szabo, Sven Kadojić Balaško, Mateja Vrhovec, Ana Zovko, Filip Sever, Iva Hita i Josipa Kajić.

Voditeljica projekta je socijalna radnica Tadeja Barun. Više o aktivnostima udruge ima na www.ambidekster.hr.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije