Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Saborska statistika o radu zastupnica i zastupnika

Što se radilo u Saboru prvih pola godine? Donesen je 71 zakon, a od zastupnika najviše su nas oni koštali

U Saboru izglasano odbijanje zahtjeva za opozivom ministra Beroša
Patrik Macek/PIXSELL
24.07.2022.
u 18:10

Donijeti su, prihvaćeni ili primljeni na znanje i sljedeći akti: 90 odluka, 44 izvješća, tri strategije, dvije deklaracije, jedna izmjena državnog proračuna i jedan program

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar SmrtFašizmu
SmrtFašizmu
18:22 24.07.2022.

Sabor je potpuno bespotrebna institucija, sve odluke se donose u središnjici zločinačke

Avatar Asterix
Asterix
19:57 24.07.2022.

Ništa... odgovor na naslov. Sabor bi trebao imati 3 zastupnika, 2 iz vladajućih, 1 iz oporbe... tek toliko radi procedure i preglasavanja. Odluke se ionako donose u Vladi a preskupo je financirati političko tijelo koje služi isključivo za dizanje ruku... prečesto za prepucavanje, doskočice i pošalice.

RE
RedTree
18:41 24.07.2022.

Nadam se da će se odustati od izgleda vrlo lošeg prijedloga za promjenu Ustava u vezi referenduma. Mislim po toj logici bi prvo Ustavni sud, kojeg sastavljaju političari, davao ocjenu ustavnosti referendumskog pitanja, pa treba skupiti potpise, pa onda ono najgore traži se izlaznost cca 800 tisuća ljudi na referendum za obični zakon. Naš zakon o referendumu i ovako je prestrog, s ovime se glas građana svodi na minimum i vrlo teško ostvariv. Što je najgore izgleda da bi Sdp i dio oporbe mogao u tome podržati vladajuće. Pa nam se sutra uvede porez na nekretnine, možda obavezne potvrde opet, a mi ne možemo ništa skoro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?