Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve mu se dogodilo odjednom

Što se krije iza Bidenova posjeta Saudijskoj Arabiji: Nazvao ih je izgnanicima, a jedna stvar jako ga brine

13.06.2022.
u 19:02

Iako veliki politički preokret ima za cilj poboljšati odnose s velikim proizvođačem nafte u vrijeme kada je ruska invazija na Ukrajinu poremetila energetska tržišta, posjet Joea Bidena Saudijskoj Arabiji mnogi gledaju kao veliku pobjedu realpolitike nad moralnim zgražanjem s obzirom na to da je Biden Saudijsku Arabiju 2019. godine nazvao "izgnanikom".

Komentara 8

RA
radolizem
19:58 13.06.2022.

Ako SAD nije mogla izabrati mlađeg predsjednika od ovga koji ima 79 godina, onda stavarmo ne mogu definirati gdje ovaj svijet ide. Nekada, JFK je izabran s 43 godine, Amerika je tada bila napredna i jaka. Što je ovo?

XA
xaron
22:02 13.06.2022.

…što se krije…Pa kriju se mid-term izbori u US . Uz cijenu benzina od 5$ za galon, što je prosječnom Amerikancu neprihvatljivo, Demokrati gube izbore, Pobijedila Ukrajina ili izgubila .Da bude još gore, ova cijena je formirana uz 1 milionn barela nafte dnevno puštano iz Strateških Rezervi države ( tako Demokrati drżavnim novcima financiraju svoju predizbornu kampanju) Da bi dobio novembarske izbore Biden mora oboriti cijenu benzina ispod 4$/galon a to može jedino iz pomoč Arabije ( ili Putina ).

MM
Mirko_Motika
19:16 13.06.2022.

ako prodaješ naftu Americi onda nema veze što ti u državi nema demokracije, što doslovno jedna obitelj vlada državom i što se nepodobne novinare rastapa u kiselini. nek sad njima govori o demokraciji i kako moraju poštovati prava homoseksualaca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?