Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
roditelji nisu pazili

Djevojčici u uhu cvao maslačak, liječnici ga jedva 'ubrali'

maslačak
Foto: Robert Anić/PIXSELL
02.12.2013.
u 09:29

U uhu 16-mjesečne kineske djevojčice niknuo maslačak jer roditelji nisu primijetili da joj je sjeme u uho upalo prije četiri mjeseca. Liječnici su cvjetnog uljeza uklonili za desetak minuta

Svašta raste u Kini – liječnici u Pekingu tako su se zabezeknuli kad su otkrili da uhu 16-mjesečne djevojčice cvate maslačak, donosi Shanghai Daily.

Cvijet je već narastao na dva centimetra duljine i to je zabrinulo roditelje pa su dijete odveli u bolnicu, gdje su djevojčici Ranran, otorinolaringolozi uspješno uklonili cvjetnog uljeza.
– Nešto nalik sjemenu cvijeta upalo je kćeri u uho prije četiri mjeseca, ali na to nismo baš obraćali pozornost, sve dok se nedavno nije počela grepsti po uhu – kažu roditelji.

Gu Qinglong, šef odjela u bolnici, objasnio je da je uklanjanje maslačka iz uha trajalo desetak minuta.
– Bio je "uporan" i tvrdokoran, nije ga bilo lako ukloniti – istaknuo je liječnik te podsjetio roditelje, ne samo ove, da trebaju dobro pregledati cijelo djetetovo da bi spriječili probleme da "niknu" i "procvjetaju".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije