Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Što prije bi trebalo uvesti cijepljenje bez najave

Nije prihvatljivo da se građanima prijeti kako će, odbiju li cjepivo AstraZenece, doći na kraj reda

Komentari 11

DU
Deleted user
13:03 10.04.2021.

Strpite se jos malo Gates planira svakom koji se hoce cjepiti dati jedan dolar,ali to nije sve dobiješ i pastetu,kruh moraš donijeti sam.jednom tjedno kuhanje graha u poljskim kuhinjama a mjesecno peceni vol,donijeti potvrde o cjepljenju.

VL
TS
tamaris.st.11
13:38 10.04.2021.

Ja ne zelim biti uopce u tom redu. Ni na pocetku ni na kraju.

VL
BI
billynik
12:13 10.04.2021.

Koje prosipanje pameti, svi su veći stručnjaci od pravih stručnjaka.

VL
BE
berija
09:28 10.04.2021.

"Nije prihvatljivo da se građanima prijeti kako će, odbiju li cjepivo AstraZenece, doći na kraj reda"? Što je, ispod 60, žena pa te ugrožava cjepivo a debela pa ti prijeti virus pa bi utjerivala pravdu? Idi kući, peri, kuhaj nešto da te ljubav tvog života opet ne prebije.

VL
Avatar SileZla
SileZla
08:58 10.04.2021.

Cijepljenje bez najave je dokaz neorganiziranosti sustava. Danas u digitalnom dobu ljude navodit da stoje u redu prolazi samo na Balkanu. Postoji aplikacija i treba pozivati ljude u određenim terminima. Tko ne potvrdi da će doći poziva se slijedećeg i tako redom po popisu. A navodno cjepiva nema dovoljno i difamiraju se pojedinci koji su se cijepili preko reda, a sad se upravo to najavljuje. Moja mama do 78 godina još nije pozvana. I sad bi ona trebala stati u gomilu jer se odgovorni ne znaju organizirati?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.