Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROGNOZE ANALITIČARA

Što nas čeka na jesen: 'Potpore će biti manje, mjere blaže, sve ovisi o cijepljenju'

02.08.2021.
u 22:49

Građani Hrvatske svojim ponašanjem impliciraju da im je prihvatljiva viša stopa smrtnosti”, navodi poznati analitičar

Komentara 43

PQ
penelope_q5l
23:31 02.08.2021.

Cijepi mamu svoju u picku prljavi nacisto Blizi vam se kraj, zlikovci, milijuni ljudi su vam za petama traze vase zive glave za okaciti na vjesala u svim drzavama. Nemate gdje bjezati, svima ste dobro poznati vi sto ste nastupalili za vrijeme ove nacisticke okupacije, djecu ce vam pobiti bijesna rulja sto ste potrpali u zatvore, krvava vas osveta ceka!!!!

BI
BivšiIndexaš5
08:49 03.08.2021.

Ja mislim da razumijem antivakserčine. Stvar je u tome da se njih prvi put nešto pita. Ako kažu "da", to je to, gotovo. Ako kažu ne, onda se cijelo društvo trsi njima objasniti matematiku, biologiju, moral, logiku, kumi ih se nešto moli, uvjerava. Nitko se nikad u životu nije toliko potrudio oko njih i njima se to sviđa.

ZP
Zabranjen pristup
00:08 04.08.2021.

Prije mjesec dana tvrde ucinkovitost cjepiva 97% a danas izraelsko ministarstvo tvrdi da je ucinkovitost 37%..bas su fulali studije testiranja cjepiva za malo koliko se vidi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije