Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Što može nastavnik protiv antimaskera? Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL

Što može nastavnik protiv antimaskera?

Uz poklanjanje ocjena, zbog koje imamo poplavu odlikaša u osnovnim školama, traži se i poseban tretman za djecu. To danas traži jedan roditelj u Krapini koji je dijete izložio ispred zajednice i medija, pokazao mu da može i da je posve u redu upasti u školu, sutra u bilo koju ustanovu te da mu je on dostatan da ga nauči svemu.
14. rujna 2021. u 12:51 17 komentara 3024 prikaza

U osnovnim školama traži se poklanjanje odličnih ocjena, a sada odlazimo toliko daleko da tražimo i poklanjanje posebnog tretmana kao što to već par posljednjih dana zahtjeva roditelj u Krapinskim Toplicama kojeg smeta da mu dijete za ulaska u školu pa putem do učionice stavi masku. Onu koja je obavezna za sve ostale. Bori se za njegovo pravo, praveći se u njegovim očima herojem, a zapravo je jedini koji mu je naštetio - izložio ga je medijima, izložio ga je pred prijateljima, izložio ga je pred zajednicom u kojoj živi kako bi zadovoljio svoje uvjerenje.

Kosovo special police with armoured vehicles are pictured as hundreds of Kosovo Serbs protest against a government ban on entry of vehicles with Serbian registration plates in Jarinje
S KOSOVA ZA VEČERNJI ODGOVOR VUČIĆU
'Vučiću, ne bojimo se! Na Kosovu neće biti nove Republike Srpske'
Servis automobila
PREMIUM ISTRAGA
Što nam automehaničari sve skrivaju? Cijena servisa nikad ne smije biti tajna
PREMIUM ŠKOLA
Učenici u zdravstvenim školama srušili gimnazijalce, imaju najbolje ocjene
 • 00a:

  Maske ne štite već štete,sami ste imali članak o tome prije dva dana.Sramota.

 • Avatar BlueEyes
  BlueEyes:

  Dosta je iživljavanja nad djecom i maltretiranja sa maskama. Djeca su najvažniji dio društva, a covid im nije nikakva opasnost.

 • zmaček:

  Odjednom su nestale toksične tvari iz kirurških maski. O tome se više neće ni pisati. Zabranjeno je i postavljati pitanja. Ako se netko i usudi odmah stiže etiketa antimasker, antivakser i mediji ga imaju pravo provlačiti kroz blato, uključujući i ... prikaži još! obitelj, prijatelje i sve koji dijele to mišljenje. A tek smo ušli u 21. stoljeće.