Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema odmora
Povratak na članak

Što ministri mogu raditi dok njihovi službenici ljetuju?

"Zašto naš ministar ne bi mogao dva tjedna otići na odmor? Ionako on ne piše zakone, nego ih samo potpisuje."

Komentari 23

Avatar vh1
vh1
08:51 28.07.2010.

Mogu raditi \'\' ono \'\' što sam napisao, a admin. mi je uklonio. Dakle, mogu raditi \'\' ono \'\' ali ne smiju obrisati o zavjesu. Sada sam pristojan….jel tako admine… ????.........))))

VL
MM
Mladen Miletić
12:09 27.07.2010.

Što ministri mogu raditi dok njihovi službenici ljetuju? Milovati onu stvar ?

VL
MM
Mladen Miletić
12:10 27.07.2010.

Što ministri mogu raditi dok njihovi službenici ljetuju? Praviti štetu i to bez svjedoka ?

VL
Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
04:30 05.08.2010.

Mogu na baustelu

VL
VI
Vito
09:17 27.07.2010.

Što ministri mogu raditi dok njihovi službenici ljetuju? Potpuno identično, isto, jednako, sukladno onom što rade i tijekom cijelog mandata - apsolutno ništa korisno za Hrvatsku i Hrvate apsolutno ništa korisno za sve one koji su zaposleni te za toa to dobivaju osobni dohodak

VL
ZM
zmaj5
09:52 27.07.2010.

Htjela bi Kosor nešto pokazati,a sama nezna što.Kao i u svemu tako se bavi ovim glupostima.Ovo je kontraproduktivno,jest bolje da se odmaraju na Golom,što su svi skupa zaslužili.I ovako i onako su na odmoru,samo putuju i krstare obalom na naš trošak,pa bolje da se negdje skrase dva tjedna da ih ne vidimo niti ne čujemo. Bolji godišnji i nama koji se kupamo u lavoru

VL
CI
CistaProvo
10:00 27.07.2010.

Neki valjda komentiraju samo da nešto kažu, nema veze što lupaju gluposti bez smisla i pameti. Dobro, u čemu je problem što je žena dijelila letke i poželjela dobrodošlicu turistima u Hrvatskoj? Prema reakcijama stranih medija se vidi da je to doživljeno pozitivno, i nitko od njih se ne zgrožava što je žena napravila grešku u engleskom jeziku. Pa šta? Ne razumijem. Jel pokojni Račan pričao engleski? Jel Mesić pričao engleski? I uostalom, jel mislite da bi Josipović, koji zna dobro engleski, ikad pristao dijeliti letke na naplatnim kućicama? A žena je to napravila. Svaka joj čast. Inače, članak govori o tome da su državni službenici već odavno na svojim jednomjesečnim godišnjim odmorima, u svojim kućama po moru, i da ih boli đoka za ovu našu državu. Njima je dobro. Ne radi se. Halo, Hrvati, kad ćemo više shvatiti da smo mi narod ljenčina i izdajnika.

VL
DE
deoderi
10:29 27.07.2010.

Najbolje je da ne rade ništa. Bilo bi dobro da ni do sada nisu ništa radili. To je jedino jamstvo da neće napraviti nikakvu štetu.

VL
OB
-obrisani-
10:52 27.07.2010.

Tipično za Kosoricu... umjesto da 11 mjeseci radi na poboljšanju situacije u zemlji a jedan se mjesec odmara, ona radije 12 mjeseci sjedi u uredu i ne radi ništa. To smo već vidjeli kod njenih mjera štednje... možda će nabavitii tisuću novih vozila za ministarstva i imati ministarstvo uprave kojemu treba skoro godina dana da popiše kome sve isplaćuje plaću, ali će zato umjesto mineralne vode posjetiteljima posluživati običnu. I neće im dati slane štapiće.

VL
TA
Takaros
12:24 27.07.2010.

gle CistaProvo, posao djeljenja letaka nije posao premijera. znati strane jezike svakako je posao premijera. ako premijer(ka) ne zna što je njezin posao onda je bolje da se makne. i nisu se drugi mediji izrazili pohvalno kako to piskaraš, većć nam se ruga cijela regija. u trenutku tog događaja bila sam u Sloveniji i moji susjedi su se valjali od smjeha.

VL
PI
Pippo9
13:56 27.07.2010.

Ministri rade odličan posao i ima stvari koje se moraju raditi i obavljati tokom ljeta dok je određeni broj službenika na moru

VL
DU
Deleted user
14:22 27.07.2010.

Što ministri mogu raditi dok njihovi službenici ljetuju? ... obzirom na to da nista ne rade i kad su im sluzbenici prisutni(a i njihova marljivost je na visokom stupnju,ti boga,ukoci im se vilica od tolikog zijevanja), dakle,ukratko,ama bas nista....

VL
OB
-obrisani-
14:54 27.07.2010.

@ Pippo9 \"Ministri rade odličan posao\" . Što jes\' jes\'. Milinović, dvije godine nakon što je razdvajao bolnice da bi bolje poslovale sada ih spaja... da bi bolje poslovale. Šuker se hvali dizanjem kredita da bi isplatio mirovine i plaćelaće državnoj birokraciji, umjesto da ih diže da pokrene proizvodnju i zapošljavanje. Bajsu se turistička strategija svodi na postavljanje Kosorice da presreće strane turiste i užasava ih svojim engleskim. A Karamarko pokreće hapšenja demonstranata po Zagrebu kakva su se zadnji put događala za vrijeme Hrvatskog proljeća. Sve stručnjak do stručnjaka.

VL
ST
standup
15:33 27.07.2010.

eko, Nidzo Séni.., nebi zna cá delati ..kada nebi s´kraba po giornalima ??...(Nidzo-ne sudi po sebi...)

VL
MU
muthafka
16:36 27.07.2010.

sve se bojim šta bi mogli raditi!! nadam se samo da nas neće gurnuti još dublje u ponor!!

VL
PI
Pippo9
16:49 27.07.2010.

Treba biti realan i reći da nisu svi službenici na moru a i da ministri mogu sami obaviti određene poslove.Ministri rade odličan posao i ima stvari koje se moraju raditi i obavljati tokom ljeta dok je određeni broj službenika na moru...........

VL
SA
sandrina
20:33 27.07.2010.

leci su se dijelili tako dugo dok su kamere snimale....Onda su sjeli u službene aute, policija zatvorila promet i otišli u nepoznatom pravcu

VL
Avatar NJUŠKALO
NJUŠKALO
22:00 27.07.2010.

Svi ministri imaju nekretnine na Jadranu i uz to i brodice.I sada oni ne mogu na godišnji,a toliko su u sve to uložili.Mislim da to nije pošteno prema njima.

VL
PI
Pippo9
14:02 28.07.2010.

Treba biti realan i reći da nisu svi službenici na moru a i da ministri mogu sami obaviti određene poslove.Ministri rade odličan posao i ima stvari koje se moraju raditi i obavljati tokom ljeta dok je određeni broj službenika na moru.

VL
Č7
čvor2.76
06:58 29.07.2010.

Ma koga oni muljaju da rade. Otiđite sada u neku državnu ustanovu i vidjeti će te da pola ljudi nema, a ona druga polovica ne radi ništa. Tako je u cijelom svijetu u vrijeme GO i tako je kod nas. To da ministri ne idu na odmor, puše samo budale.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.