Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLOVANJE KINE U HRVATSKOJ
Povratak na članak

Što kineski tehno div Huawei može ponuditi Hrvatskoj

Zapad smatra da je Huawei povezan s kineskim vlastima te da zbog toga ugrožava nacionalnu sigurnost u njihovim zemljama, u hrvatskoj Vladi poručuju da te zemlje to čine samo kako bi ga eliminirale kao konkurenciju

Komentari 9

Avatar jest
jest
15:09 16.11.2018.

Veliko ništa! U Hrvatskoj će zaposliti 10 trgovaca svojih proizvoda a neeć otvoriti i proizvodnju koja jedina može zapošljavati veći broj ljudi i stvarati dodatne vrijednosti društva.

VL
DU
Deleted user
00:31 17.11.2018.

Aaaa tek Ei Niš ili RiZ kao regionalni tehnološki divovi???dajte malo jugonostalgičari nahvalite proizvode tih fabrika u kojima se tako dobro kralo da su komunisti-proleteri palili skladišta sa kartonskim kutijama i prijavljivali uništene televizore,hahahah.Lp.

VL
JA
javor11
15:42 16.11.2018.

Cijeli članak o tome kako će kinezi nešto uvaliti hrvatskoj, a nigdje ništa o tome što bi mi mogli prodati njima ili u što bi oni investirali kod nas. Daklem očito naši političari nemogu više ubirati provizije od EU firmi pa se okreču egzotisi da se neka provizijica pospremi u džep.

VL
DU
Deleted user
00:22 17.11.2018.

Aaa dojče telekom je dobronamjeran?? dajte najte,lopovi nad lopovima, nego pita moja susjeda koja ima Iphone-8 ako joj saznaju OIB hoće li ostati trudna???

VL
GI
Gips
18:56 16.11.2018.

Mogu nam ponuditi da preuzmu naš cjelokupni državni aparat i nek ih steraju u neki kineski rudnik da im kopaju rude za mobitele. Od mene odmah dobiju potpis da prihvaćam tu ponudu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.