Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Da djeca ne postanu oružje...
Povratak na članak

Što kad dijete kaže: ‘Mama, sad živim s tatom, glupo mi se družiti s tobom’?

Primjećujem pomak kod sebe zahvaljujući ovoj edukaciji. Čak sam tražila i alimentaciju, otkriva jedna majka polaznica programa Iskra plus

Komentari 3

MA
marijaqwer
12:33 23.08.2019.

Bračna veza podrazumijeva davanje sebe drugom . Oni koji se ne daju , već traže ono što očekuju da će dobiti u braku , se razvode kada im se očekivanja ne ispune . Nadaju se novoj sreći u drugom brakuu , ali opet isto - žele nešto dobiti, a nisu u stanju dati sebe.

VL
Avatar nekakav
nekakav
12:21 23.08.2019.

zabraniti razvod i razbijanje obitelji. sva sreća pa prava vjera dolazi u europu, pa će se stanje popraviti. neće biti više jadne djece... kad ste čuli da se neka njemica, šveđanka, razvela od svog muža muslimana?! sa 5-ero djece sretnija je nego ikad! svi su sretni. al ovi sa jednim djetetom nisu. nepremostive razlike... to nisu znali kad su se pohvatali. da je netko muško, a netko žensko.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.