Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SDP-ov ministar

Što je sa slučajem Siniše Varge? Jedan od suoptuženika preminuo, svjedok tvrdi da mu je Žonja govorio o 'pinki za posao'

04.05.2022.
u 19:17

Varga se tereti da je u dogovoru sa Žonjom i Dabinovićem dogovorio izvlačenje novca iz HZZO-a i to tako što je dogovorio da njihove tvrtke dobiju poslove za koje nije bilo stvarne potrebe

Komentara 7

RA
radolizem
19:52 04.05.2022.

Bivši ministar Siniša Varga otvorio je stomatološku ordinaciju, kupio si je i Harley Davidson, ima svoju ekipu s kojom ide na skijanje, putovanja i nikome nije u interesu da provede 2 godine u zatvoru.

RA
radolizem
19:49 04.05.2022.

Očito su svi zaboravili na Sinišu Vargu. Da mediji malo više pišu, da se netko bavi istraživačkim novinarstvo, onda bi seutvrdilo štopiše u optužnici i u kojoj je fazi kazneni postupak.

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
07:26 05.05.2022.

Čovjek je u pravoj stranci. Dakle ništa od zatvora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?