Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zastrašujuća snimka

VIDEO Što je priroda: Ogromno klizište odnijelo osam kuća ravno u more

klizište
Foto: Screenshot
04.06.2020.
u 18:20

Još nema informacija ima li ozlijeđenih osoba te je li tko bio u kućama koje su završilo pod vodom, a policija je dala izjavu da ne mogu biti sigurno da nitko nije stradao.

Osam kuća završilo je u Norveškom moru, a koje je odnijelo golemo klizište koje je nastalo u gradu Alta na sjeveru Norveške.

Klizište dužine 800 metara i 40 metara visoko odlomilo se od kopna i samo propalo u more zajedno s kućama i svime što se na tom dijelu zemlje nalazilo.

Još nema informacija ima li ozlijeđenih osoba te je li tko bio u kućama koje su završilo pod vodom, a policija je dala izjavu da ne mogu biti sigurno da nitko nije stradao.

Na snimci se samo vidi kako je na klizištu bio jedan pas, no iako je potonuo, uspio je doplivati do obale.

– Zadivljujući podsjetnik da je majka priroda uvijek glavna. Možete li zamisliti da se vozite kući s napornog dana na poslu i vidite da cijelo vaše susjedstvo pluta u moru – komentar je na društvenim mrežama gdje je objavljena zastrašujuća snimka.

Ključne riječi

Komentara 1

SV
Svarogov
22:22 04.06.2020.

Kakve su to kuce koje plove kao jahte na vodi ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije