Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Što je pozadina propalih pregovora u Sarajevu i zašto se Federacijom ruši Dayton

22.03.2022. u 09:15

Bošnjaci su htjeli zadržati status quo i tako ostaviti mogućnost da Hrvatima mogu i dalje birati njihove predstavnike. Zato je besmisleno pisati koji su sve prijedlozi bili na stolu. Svaki hrvatski je odbijan

Komentara 14

Avatar southman
southman
09:20 22.03.2022.

HVIDRA Mostar je u svom priopćenju sve rekla. Ili izmjena Izbornog zakona prema presudama Europskog suda i Ustavnog suda BiH ili reaktivirati Herceg-Bosnu u cilju očuvanja postojanja Hrvatskog naroda u BiH. dosta je bilo jalovih pregovora. I EU je na tom tragu.

Avatar Croatino
Croatino
11:44 22.03.2022.

Nemoguce je odrzati drzavu s tri naroda i dva entiteta u kojoj su svi ratovali jedni protiv drugih. Ocigledno je da BiH nije zrela za gradjansku drzavu po europskom principu, iz miljun razloga. Zato tri manje vise neovisna entiteta ili miran razlaz pod pokroviteljstvom EU. Zao bi mi bilo da se na kraju srbe nagradi teritorijom poslije rata, ali ce muslimani sa svojim ponasanjem dovesti do takvog scenarija.

MA
Manolo46
21:41 22.03.2022.

Tri naroda tri entiteta na nacionalnim načelima i konfederalni ustroj. Ili to ili raspad. To je jasno već 30 godina pa ne znam zašto se to odužuje i odlaže. Neka se dogodi što se mora dogoditi i to je to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije