Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera šogorica

Što je govorio premijer: Političke poruke protiv sukoba interesa

Zoran Milanović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
29.05.2014.
u 10:56

U politici nemam i ne mogu imati prijatelje. Pa ni rođeni brat mi nije prijatelj, poručio je nedavno premijer Milanović

30. siječnja 2014.

Intervju Nova TV, smjena Šegona

Ne, ne čekam Povjerenstvo. I to nikad neću raditi. Međutim, rekao sam da je to siva zona, a u sivoj zoni nama nije mjesto. Ovim drugima je možda mjesto u sivoj ili crnoj.

22. siječnja 2014.

Sabor, Aktualni sat

Ovdje se radi o jednom odnosu, kod ovog kredita o kojem govorite, koji je siva zona i tu moramo postaviti pravila koja je teško postaviti zakonom.

Ja sam, nakon što sam saznao za ovo, poslao i dao jasnu poruku da ubuduće od svih onih koji obnašaju takve dužnosti očekujem da se potpuno maknu od toga. Koja je to granica, je li to brat, sestra, je li to privatna firma koju sam prenio na odvjetničko društvo pa je vodi moj sin.

29. siječnja 2014.

U obraćanju poduzetnicima

Ako obitelj posluje s nekom firmom koja je u vlasništvu države – javi se unaprijed Povjerenstvu za sukob interesa. Ja i moji suradnici se ne želimo kasnije baviti tjednima s problemima za koje ne znamo, a koji nas politički opterećuju i koji su ustvari u sivoj zoni. Koji možda uopće nisu kažnjivi, ali za mene predstavljaju problem.

25. prosinca 2012.

Inauguracijski govor u Saboru

Nikad od mene u ovom Saboru ni u javnosti nećete čuti tu smiješnu izjavu: Ja sam pošten. Vjerujem i ni od koga od mojih suradnika. To je stvar dojma, to je ono što drugi misle o nama.

19. ožujka 2014.

O Liniću i Jozi Kalemu

Ja sa svim ministrima razgovaram i komuniciram. U politici nemam i ne mogu imati prijatelje. Pa ni rođeni brat mi nije prijatelj.

Komentara 19

DU
Deleted user
11:12 29.05.2014.

Milanović je kadar za veleposlanika RH u Sj. Koreji, ne za premijera Hrvatske. Nadam se da netko o tome vodi računa, dakle da mu se omogući častan uzmak u hladovinu rezidencije hrv. veleposlanstva u Pjongjangu. I tamo neka bdije nad ideološkim (s)kretanjima i neka docira na esdipi okupljanjima kasnije, što su trendovi i kako on to vidi pa da se naravno sve to i primijeni u njihovom centru za idejno-teorijski rad u kockici.

DU
Deleted user
12:01 29.05.2014.

Nije li sam Milanović izjavio kako nije uspio u diplomaciji??? a kako je i mogao uspjeti kada nema dana da nesto ne bubne, arogantan je u razgovoru, nema kucnog odgoja, i pitam se tko je takvu osobu stavio na celolo stranke, tako reci bez ikakvog iskustva u vodjenju stranke, zato i mogu kod njega u vladi biti ministri bez i jednog dana radnog staza u bilo cemu, osim u SDP-u!!! nazdravlje kukurikavci koji mu drzite stangu!!

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
11:18 29.05.2014.

Tako se to radi u Hrvatistanu. Zbrini rođu, a robovi nek' brstit lišće pođu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije