Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOME paše rat?

Što izvodi Putinov pobočnik koji najavljuje pokolj u Ukrajini? Rat mu treba iz dva razloga

01.03.2022.
u 17:11

- Sukob koji je izbio u Ukrajini nije ništa. Vjerujte mi, znam o čemu govorim! Ako se ovako nastavi, bit će mnogo gore. I ni u jednom bunkeru, ni u američkom ni u bilo kojem drugom, Zelenski se neće sakriti. Zato rat mora biti prekinut danas. Ne bih to sada ni nazvao ratom, to je sukob. Za dan-dva bit će rat, a za tri dana pokolj - kazao je Putinov prijatelj i suradnik te šokirao svijet.

Komentara 14

Avatar Payback
Payback
19:21 01.03.2022.

Lukaseno i Putler su svaki preko 20 godina iktatori, i ne namjeravaju napistiti fotelje. Smeta ih ocitosto to nije tako u susjedstvu..slatka je vlast. Samo ce ih to oboje kostati glavu....i na zaos puno ljudi iz njihovih zemalja

Avatar apokalipsa
apokalipsa
18:42 01.03.2022.

Mogli bi Bjelorusi odraditi ovog Lukašenka čim osjete da se Putinu ljulja fotelja

WW
wwwcro
22:01 01.03.2022.

Ugrožena manjina u Ukrajini. Ugrožena manjina u Hrvatskoj. Nevjerojatno je da ugrožena stoka uvijek i zauvijek ostaje stoka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?