Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Provalija između građana i Kukuriku koalicije sve je šira i dublja, vlast čuje samo sebe

Svaki bi se čestiti političar sramio takvih postotaka, bio bi spreman snositi posljedice, 
ali upravo je obratno

Komentari 12

MR
MrkiMedo
15:37 27.12.2013.

Nažalost, sve čista istina. Kuku- i Riku-Vlast prodaje se kao napredna, zapadnjačka i demokratska vlast s (tobože) visokim moralnim načelima, a ponaša se upravo suprotno. Dok predsjednik jedne velike zapadne zemlje samo zbog sumnje da mu je jedan poduzetnik platioio hotelski račun od 700 EUR daje ostavku, kod nas se i Milanović i Josipović (a prije njih i Mesić i Sanader) daju snimati za TV i pisane medije u društvu naših medijskih magnata i istaknutih (ali ponajviše samo po bogatstvu) poduzetnika, bez da se imalo zacrvene od srama. A kamoli da pomisle na ostavke. Time jasno pokazuju svoju moralnu legitimaciju.

VL
1H
1hrvatska2
15:23 27.12.2013.

Ovo je teska sramota i bezobrazluk! Vecernji naplacuje kolumne i izvjestaje od pametni,objektivni i sposobni novinara.Novinarski olos je svakom dostupan!To znaci nek sirotinja(vecina)cita olos.To nije fer jer ogromnoj vecini nije dostupna objektivna informacija!NA kojim nacelima pravde to pociva

VL
Avatar s_trava
s_trava
10:07 28.12.2013.

Režimska klika samu sebe tješi kako s hrvatskim narodom manipulira katolićka crkva, ali jako dobro znaju da im narod više ne vjeruje i da slijedi lustracija.

VL
HK
Hungry.King
10:47 28.12.2013.

... očito da prioritet ove Vlade nije da se dodvorava biračima, ova vlada je imala i ima program na kojem su dobili izbore. Financijska i porezna disciplina su jedan od temelja funkcionirajuće države i tu je napravljen ogroman posao, mogloglo bi se postaviti pitanje, pa zašto tek sad? ...pa zato jer su se prthodne Vlade na svu silu trudile svidjet biračima a rezultat znamo svi. Nažalost još uvijek nema kvalitetne alternative ovoj vladi, najveća opozicijska stranka nema nikakvog gospodarskog programa, ono što je u Opatiji prezentirao Đuro Njavro, tada predstavljen kao koordinator gospodarskog programa, bile su samo smjernice. Naime, Njavro nije ni stigao napraviti više jer je, kako se doznalo, na Klauzuru pozvan iznenada, samo nekoliko dana prije održavanja. To je ono što plaši i šokira, kako je moguće da od strane utjecajnih medija, očito šarlatani i diletanti dođu u situaciju da budu uopće tretirani i prdstavljani kao ozbiljna alternativa.

VL
DU
Deleted user
15:31 27.12.2013.

Sva sreca da su ga stavili pod "premium"

VL
HP
hrvoje penava
19:06 27.12.2013.

bivši partijac ivkošić postao rodoljub.....

VL
PR
profesorz
19:06 27.12.2013.

Od kud Ivkošiću da postoji jaz između "Kukuriku" koalicije i građana? Zar ne pokazuju sve ankete da je SDP najpopularnija stranka u Hrvatskoj? Mrki - kad smo kod nemorala - jesu li zatvori puni SDP-ovaca ili HDZ-ovaca?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.