Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odgoj i obrazovanje
Povratak na članak

Što donosi novi Zakon: Koji je veliki propust, a koje novosti čeka nastavnike i učenike

Tek sada Hrvatska će regulirati produljeni boravak u školama koji do sada nije imao zakonsko uporište

Komentari 3

OG
Oglasivac277
21:09 13.05.2018.

A koji zakon je Hdz donio a da je dobar ???

VL
ST
stefj
22:31 12.05.2018.

Na kraju u cijeloj toj zavrzlami oko reforme opet se izostavilo najbitnije - uči se LGBT i razne gluposti, a ne uči se ništa o životu u demokraciji i kapitalizmu. Ko da ćemo uvijek ostati u ovom kvazi državnom postkomunizmu... Treba učenike naučiti što je to kamata, kredit, poduzetništvo, porezi itd. U krajnjem slučaju treba učenike naučiti što i kako kupovati, čitati etikete, naučiti što je to privatno vlasništvo, što su obaveze i odgovornost... Budući je dobar dio roditelja još odgajan kao da živimo u komunizmu, a i oni koji rade u državnim i javnim poduzećima i dalje se ponašaju tako, taj dio odgovornosti moraju preuzeti škole... Pa, onda, uz takav odgoj, možda jednog dana i napiknemo neku malo bolju vladu pa stvari krenu nabolje...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.