Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOZANIĆ UMIROVLJEN

Što čeka novog zagrebačkog nadbiskupa mons. Kutlešu? Pred njim su mnogi izazovi

15.04.2023.
u 18:45

Po naravi povučen i smiren, jednostavan i bez samoreklame, odlučan i dobro organiziran, mons. Kutleša ima prilike osvojiti i crkvenu i opću javnost. Jedan od aduta koji mu se u toj prilici nudi sigurno je dovršetak kanonizacije kardinala Alojzija Stepinca, koju bi on mogao pogurati svojim vatikanskim utjecajem

Komentara 24

JO
jocoudriga
21:06 15.04.2023.

Ekipa se osilila u svojoj aroganciji dovodeći u pitanje Isusov nauk o siromašnoj crkvi. Papa očito ne trpi klerike s pozamašnim iznosima na privatnim računima.

Avatar MrM
MrM
09:44 16.04.2023.

Što čeka novog Zagrebačkog nadbiskupa? Ako nastavi kao Bozanić, čeka ga miran i lagodan život.

VI
Vivian
00:36 16.04.2023.

Porfirije je ipak taj koji u Zagrbu vodi glavnu rijec, naravno uz asistenciju Pupovca i Plenkovica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije