Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Što će se u Srbiji promijeniti ako su na vlasti ljudi othranjeni pod Miloševićevim skutima!?

15.05.2023. u 09:00

Vučića se ne može jednostavno maknuti jer je on sve tako organizirao da je to nemoguća misija. Problem je i razjedinjenost oporbe, u kojoj mnogi kalkuliraju, ali i u kojoj nema osobe koja bi se uspjela nametnuti

Komentara 2

EJ
ejStef
10:01 15.05.2023.

Tak svejedno tko će doći na vlast, provodit će se ista ekspanzionistička politika i jačat će se Srpski svet. Iliti ciljevi će ostati isti... Više treba gledati kako formirati obranu od toga, vratiti medije i kulturu, dati mladima nešto zanimljivije od cajki, a najbitnije bi bilo probuditi nadu da tu postoji neka budućnost... Pustite Srbiju, pobrinite se za Hrvatsku.

ST
sttipe
15:43 29.05.2023.

Više je Hdz napravio za srpsku ekspanzionističku politiku, od svih srpskih radikala!!! Toliko je ukrao i uništio, da su svi srbi tribali ratovati 3 života da naprave toliko štete!!! Tek će se uskoro vidit, šta je značilo davati trećinu plaće radniku uz onu narodnu, "ako neš radit, ima ko oće"!!! Uskoro će nas umirati 5x više nego nas se rađati, a začepljen sudoper neće imat ko odčepiti!!! Još kad dođe 3 milijuna stranaca, "na socijalu"!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije