Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nejednaki pred zakonom
Povratak na članak

Što će se promijeniti kad moja kći kad napuni 27 godina, više neće imati Downov sindrom?

Oko 4000 osoba s invaliditetom uvećani dječji doplatak primat će cijeli život, a njih oko tisuću samo do 27. godine

Komentari 13

DU
Deleted user
23:10 20.04.2015.

Strasnih li komentara! Abortus djeteta samo zato što ima down sindrom? Jedno takvo djete može donijeti roditelju više radosti od zdravog djeteta. Mnogi imaju Posao I nisu nikome na teretu. Jadno smo mi drustvo Ako nismo osjetljivi prema onima kojimaa je pomoć najpotrebnija.

VL
DJ
djurex
01:02 21.04.2015.

Ima ovih nekih ljudi kojima je vazno samo koliko kosta i oni se odmah raskrive aaaaa ko ce to platit drzava moje pare porez bla bla bla..ood svih nepostojecih i lopovskih troskova a da nema para za djecu sa posebnimm potrebama je sramota i nedopustivo

VL
Avatar Dameanu
Dameanu
08:26 21.04.2015.

Da, takodjer bi trebalo napraviti abortus osobama plitkog mozga kada mogu ovakve komentare ostavljati.

VL
Avatar Dameanu
Dameanu
08:27 21.04.2015.

A sto je s inkluzivnim dodatkom? Jos jedno neispunjeno obecanje Vlade.

VL
TH
than
22:15 20.04.2015.

Ne znam sto ce biti, ali ja sam prvi koji misli da bi se trebao omoguciti abortus takve djece, ako to roditelji zele. Kako se on (Down) moze dijagnosticirati nakon zakonskog roka za abortus vecina nasih odu van obaviti to i potrose novce vani. Osobno nikoga ne zelim uvrijediti, ali ja tako ne bi zelio zivjeti.

VL
SA
samoborka
23:05 20.04.2015.

Svaka cast svima...ali u Hrvatskoj maltene svi zivi ocekuju da ce ih Drzava "futrat", i to dovijeka. Svi misle da je Drzava -duzna voditi brigu o njima. Svi bi otkidali od Drzave a nitko joj nista ne bi dao. Na stranu svi nis koristi politicari..jer bez obzira na njihov lopovluk, niti narod nije uopce nevin za ovo stanje Drzave. Gospodjo..znam da vam je tesko. Ali...zaposlite se. Radite. Perite stubista.Borite se sami za svoj zivot i zivot svog djeteta. I ne samo vi nego i svi ostali. Ovako ne ide. Propadamo jer gotovo nitko ne radi i zapravo ne zeli zaista raditi. Da ste u Americi nitko ziv vas ne bi pitao imate li vi uopce za kruh, a kamoli vam udjeljivao vjecnu pripomoc. Radite i zaradite. Ne ocekujte svi sve od Drzave.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.