Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najveći domaći opskrbljivač plinom

Što će se dogoditi s Gradskom plinarom Zagreb-Opskrba i što za kupce znači mogući odlazak u stečaj

25.05.2022.
u 06:38

PPD je blokirao najvećeg opskrbljivača plinom zbog 95 milijuna kuna duga. Tomašević: Razlog dugu su štetni ugovori s PPD-om. Račun je odblokiran. PPD: Nećemo preuzeti teret financijskih poteškoća GPZO-a

Komentara 13

BJ
bjmaro
08:20 25.05.2022.

Mislim da Tomasevic i ekipa nemaju vremena baviti se tim sitnicima. U ovim vremenima najvažniji je ideološki rad i uvođenje nove terminologije u javni prostor(npr. osobe koje menstruiraju).Kakav plin, voda, cijevi -glupost

PR
prajdali100
07:07 25.05.2022.

To je problem koji će drugarica Benčić sigurno riješiti.Ako negdje zapne tu je gđa Kekin, možda i Rada Borić.Bitno je da je problem uočen a ostalo je pitanje organizacije.

GA
Gajger
07:41 25.05.2022.

Stvarno je nekorektno očekivati od nekoga da ti plati 95 milijuna kuna koje ti duguje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?