Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon izbora
Povratak na članak

Što će se sad događati s Trumpom? Prijeti mu čak i zatvor

Trump doduše ostaje bez ključeva Bijele kuće, ali Twitter mu nitko ne može oduzeti i predsjednika će prsti jednako kao i dosad svrbjeti da objavljuje postove i utječe na Republikansku stranku.

Komentari 33

BR
Brobi
15:05 08.11.2020.

Zasto ne probate izkomentirati sta je Trump napravio za USA u svom mandatu. Ja cu samo nabrojiti neke. Ekonomija i zaposlenost do Corone najveca od drugog svjetskog rata. Ukinuo je trgovinski ugovor izmadju Mexika i Kanade od kojega je USA omala godisnji deficit 650 milijardi dollara. Zaustavio je ilegalnu emigraciju koi su u koncpjima dolazili sa juga. Natjerao je Nato clanice da uplacuju prema dogovoru 2% ,smanjio je corporativni porez i tako vratio puno companija da ponovo investiraju u USA, na svaku novu regulativu ukinuo je postojece dvije regulative. Da ne govorimo o imenovanju sudaca i borbe protiv nakaradnog komunistickog libralizma, Jedini je zaustavio sve ratove koji su vasi nobelovci liberali vodili. Trabunjati nebitno od bitnoga moze svako piskaralo.

VL
Avatar grbadeva
grbadeva
15:31 08.11.2020.

brzinom munje proširila se vijest da Sinčić i Pernar spriječavaju deložaciju iz Bijele kuće

VL
Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
16:22 08.11.2020.

"... teško je zamislivo da jedan od najosebujnijih američkih predsjednika..."___Najosebujnijih da, ali tko ima i mrvicu mozga u glavi jasno mu je da je to i najlošiji predsjednik USA u povijesti do sada...

VL
DO
DOM255
16:52 08.11.2020.

Američki predsjednik ima ne samo pravo nego i ustavnu obavezu obraniti poredak SAD-a te spriječiti komunističke prevarante iz demokratske partije u njihovih podmuklim naumima.

VL
TU
tunapašteta
16:37 08.11.2020.

Znači njemu prijeti zatvor a ovima koji su izvršili najveću izbornu prevaru njima ništa jer su ljubimci hollywooda i establishmenta.

VL
PR
prokurator
13:56 09.11.2020.

pokrenuo bi "trump tv" i otkupio sva prava na prikazivanje ravnozemljaških "istina" sa youtube. problem je jedino što ga čeka bankrot pa neće moći pokrenuti ništa.

VL
VI
vidum
19:19 08.11.2020.

Kakav nesretni zatvor. Kao veliki vjernik, dolazi u Međugorje i tu ostaje . Maminjo već sprema doček svom stranačkom kolegi.

VL
PR
prokurator
13:57 09.11.2020.

sad kreće najveći problem za trumpa: obračun republikanaca sa njim. ako želi dalje u politici, morat će osnovati stranku bezubih ravnozemljaša, i time americi osigurati "treći put" hahahahahaha :D

VL
PR
prokurator
13:59 09.11.2020.

usred predsjedničkog govora se divio šleperima?????????????????? teška dijagnoza. amerika je napokon shvatila koliko se približila paklu.

VL
Avatar GeniKameni
GeniKameni
15:35 08.11.2020.

>>"Državni odvjetnici u New Yorku već istražuju svote koje je Trump isplatio porno zvijezdi, istražuju i njegovo netransparentno poslovanje i tajanstven način vođenja poslovnih knjiga. A ima tu i sijaset navoda o silovanju i drugim spolnim deliktima"<< Ima tu i vise nego sijaset lazi i podvala koje mu mogu namjestiti, bas kao sto su mu namjestali cijelo vrijeme njegovog mandata. Pa, nece se valjda mafija baviti kriminalnim radnjama Hillary Clinton i Baracka Obame, ili korupcijskim skandalima obitelji Biden koje su brutalno zataskavali na sve moguce nacine... To je stara mafijaska taktika... koga god treba ukloniti, pokrene se masinerija koja ce od njih napraviti cudovista i kriminalce... Doci ce vam kraj, SOTONE!

VL
VZ
vzzzbx
15:57 08.11.2020.

Uz sve laži što je službeno izrekao, čudno mi je da ga ne gone sudski...

VL
AD
adminka
15:15 08.11.2020.

neće on u zatvor, dat će mu Vučić i Janša azil

VL
IV
ivan2841
02:29 09.11.2020.

Vijesti o izborima u SAD-u. Pa ne znači mi ništa. Nismo mi država SAD-a

VL
MO
montello
19:28 08.11.2020.

on se moze ipet kandidirat 2024 s 80 :))))))) imat ce 1 posto

VL
Avatar dzambo
dzambo
15:03 08.11.2020.

A sta ce biti....pa sad ce on bombardirati svakodnevno ove na vlasti i medije....i vise njegove rijeci ce ih pogadjati jer ce biti od obicnog gradjanina, a oni ce se opet baviti sa njim puno vise nego ovim novima jer od ovih ce biti dosadno i nista bitno nece napravit jer to je jedan te isti Establihment koji pogodoju svojim donorima i oni govore sta i kako ce se kreirati politika prema svemu....a Trump ako bude dobrog zdravlja et njega ponovo za 4 god. u njihove zivote i opet nocnu moru za njih....mnogi se varaju da ce sad 70 i vise miliona odjednom sve zaboraviti i vjerovat sta kazu mediji kad vide pred svojim ocima sta se dogadja u njihovim mjestima....mislim brat bratu sta ce tu biti veliko il zanimljivo od nove adimistracije jer trenutno sad 10 min. govora nekakvog iz kojeg se ''mrmlja'' niko od toga nemoze nista zakljucit ''sta je pisac-govornik'' sa tim htio rec...t su sve klasicne-establishment fraze koje profesionalni politicari stalno govore a nista bitno i vece nece se promjenit za srednju klasu....nema teorije...jer ponovice se opet jedno te isto ako pre-porezuju bogate ovi ce jednostavno povuci svoju lovu van drzave pa onda operezuj, ako pokrenu veca ulaganja a porezni i ostali uslovi nikakvi ti onda nece ni ulagat pa nek drzava onda kreira posao a oni to neznaju...a jaka Ekonomija nije da sad ogromna vecina radi u drzavnoj admistraciji a bolje placen posao srednje klase je transportiran vanka, i ostatak moze okretati ''burgere'' jer to im ce jedino preostat...

VL
ST
stefj
14:40 08.11.2020.

Sad je pitanje samo da li će ga mediji i politički oponenti ići zatući do kraja npr. ko Rimljani Kartagu, ili će ga pustiti i zanemariti. Isto je pitanje koliko će Trump jahati po tome i izazivati... Milsim CNN i ostali mediji neće to pustiti samo tako, ići će do kraja...

VL
DU
Deleted user
14:42 08.11.2020.

When we've finished with it America can blow away like dust", Benjamin Netanyahu.

VL
BU
bundolo
14:43 08.11.2020.

Znači, Trump odlazi. Sad još jedino Hrvatska ima idiota predsjednika.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.