Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićenje Maje Šupe

Što će sad biti s presudama Maje Šupe? Treba objaviti odluke koje su joj navodno plaćene

07.09.2022.
u 16:51

Stipe Petrina s pravom postavlja pitanje što je s vijećem Županijskog suda u Šibeniku koje je potvrdilo navodno "korumpiranu" presudu, ali čak i da je Šupe utjecala na njih i "svoje" prvostupanjsko vijeće, pitanje je kako to dokazati bez njezina priznanja.

Komentara 10

Avatar drug Joža
drug Joža
17:05 07.09.2022.

Čovjek pošteno platio sutkinji...

Avatar Dragovit
Dragovit
16:56 07.09.2022.

Republika Korupcija.

Avatar antikomunist6
antikomunist6
20:53 07.09.2022.

Na veliko se raspravlja o presudama koje je donijela Maja Šupe - korumpirana sutkinja koja sada spada među prevarante, kriminalce i lopove. I mora se o presudama raspravljati. S druge strane imamo u Osijeku sudce koji su isto kao i Šupe u korumpiranosti, lopovluku i kriminalu sudili i osudili, pa su ima nakon toga udaljeni iz susatava kao suci. Isto ispravan postupak. Oni su isto donosili presude - između ostalog i Mamiću - hoće li se netko dosjetiti da se s presudama tih sudaca mora postupati na isti način kao i s presudama Maje Šupe?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?