Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA ULOGA DRŽAVE

Što će biti s hrvatskim zalihama plina? Skladište Okoli na 18 je posto: 'Izdano je rano upozorenje'

27.04.2022.
u 11:21

Ministar Ćorić proglasio je rano upozorenje o sigurnosti opskrbe plinom: nije riječ o izvanrednoj situaciji, nego država želi biti sigurna da će do ogrjevne sezone skladišta plinom biti puna

Komentara 8

BA
banini
13:38 27.04.2022.

Nakon silne hvale LNG terminala, i toga kao mi nećemo imati problema s opskrbom plinom i naftom. Ipak izgleda nije tako. Jer nakon Poljske i Bugarske, i Hrvatska bi mogla doživjeti zavrtanje pipe ruskog plina. Tada će se vidjeti kakovo je stvarno stanje stvari s našim energetskim sposobnostima. Ruski plin je zbog svoje jeftinoće dugo bio socijalna kategorija. Sada će se s bogatim europskim zemljama trebati natjecati na svjetskom tržištu tko će moći više platiti ukapljeni plin, jer slobodnih kapaciteta za isporuku ima jako jako malo. Nasreću dolazi ljeto pa se nećemo smrzavati.

ČI
Čilipi
11:45 27.04.2022.

U Hrvatskoj plin ne koristi ni pola pučanstva pšenica se izvozi i ostale agrarne kulture što je zaključak pa hrvatska ima naj nesposobniju vlast u povijesti

Avatar Nlnja
Nlnja
11:31 27.04.2022.

To nije naš plin, nego mađarski.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?