Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Što Amerikanci žele postići prognoziranjem termina ruskog udara?

16.02.2022. u 13:19

U cijeloj ovoj priči čini se da je ključno pitanje i za Moskvu i za Washington/Bruxelles od početka bilo tko će koga uhvatiti na krivoj nozi. Putin se nadao uhvatiti zapadne saveznike na krivoj nozi. Sad na krivoj nozi, podižući úloge, hvataju njega

Komentara 34

DU
Deleted user
13:42 16.02.2022.

Objektivno, najaviti invaziju za 27.8. u 07:23 totalno je nerealno i apsolutni je pokazatelj da se radi o čistoj propagandi. Osim toga, vidjelo se kako SAD manipulirajući medijima postupno stvaraju psihozu tj. histeriju. Naravno, kad se invazija ne dogodi, onda će reći "nije se dogodilo jer smo proniknuli ruske planove i prokazali ih cijelom svijetu". Ne možeš ih javno pobijediti nikako, iako je svakom objektivnom i inteligentnom jasno što se dogodilo. Sličnu priču, iako inteligentniju, vidjeli smo pred 20 godina u Iraku, a tada se zvala "oružje za masovno uništavanje". Što se ovog s Ukrajinom tiče, za mene su SAD potpuno izgubile bilo kakav kredibilitet. Još mi je nešto zanimljivo - kako bi mediji reagirali da je to izveo Trump, a ne njihov demokratski ljubimac? Tražili bi bar impeachment, a možda i da ga se strpa u ludnicu jer pokušava izazvati svjetski rat. Toliko o objektivnosti današnjih medija...

DA
danijelrukavina4
13:48 16.02.2022.

Krasnec, zapamti si jednom za svagda - Rusija je dio Europe. Oduvijek. I ravnaj se prema tome. Ovo "nadigravanje" NATO saveza ( a ustvari Amerike) i Rusije - iza svega stoji ekonomija. I kao što zemlje Europe ekonomski trebaju Rusiju,iju, Rusija isto tako treba Europu. Kad tako počneš sagledavati stvari, onda malo bolje razumiješ ovo "navijanje" medija Amerike i Britanije za datum počinjanja rata, onda je malo i jasniji "hitan" izlazak Britanije iz EU. Ustvari, radi se o tome da se ekonomski oslabi Europa. A to nije rješenje. Rješenje je pojačana ekonomska suradnja Europe sa Rusijom na jednoj strani i Amerike. U tom pravcu treba dugoročno raditi. Amerika treba prihvatiti Rusiju. I u Rusiji je demokracija. Nije izgrađena kao u skandinavskim zemljama, ali je ipak demokracija - kakva - takva. Rusiji se zamjera vlast sa oligarsima i mafijašima. To je problem, sigurno. Ali to je njihov. ruski problem. Ali zar Amerika također nema mafiju ?

5S
505.scrtom
14:00 16.02.2022.

ono zavadi pa vladaj. SAD jednostavno ne želi odstupiti sa pozicije svijetskog policajca. njima oduvijek odgovaraju krize u svijetu. neprestano rade na destabilizaciji. afganistan, irak, sirija,libija, sve propali pokušaji uvođenje demokracije. naravno da su nam partneri po oružju što jee i dobro, ali vanjska politika im je jako loša jer uvijek žele imati zadnju riječ čak i onda kada nemaju dobrih namjera i nitko im ne smije prigovoriti. takvo partnerstvo možeš zaboraviti. pametnije je da se radi na nekoj zajedničkoj vojsci unutar zemalja unije tako da europa više ne služi amerima kao topovsko meso po svijetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije