Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Motivi nepoznati

Stjepan Mrkonić osumnjičen za teško ubojstvo supruge

Stjepan Mrkonić
Goran Ferbezar/PIXSELL
27.05.2013.
u 11:40

Susjedi ocjenjuju Mrkoniće kao mirnu obitelj, ali rodbina kaže kako je unutar zidova kuće bilo čestih svađa

Nakon što je nad njim u Policijskoj postaji Vrbanja tijekom jučerašnjeg dana i večeri provedno kriminalistčko istraživanje i utvrđena sumnja da je počinio kazneno djelo teškog ubojstva, Stjepan Mrkonić (50) je jutros predan pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.

On je u nedjelju u jutro, oko 4,30 sati ubio svoju 47-godišnju suprugu Slavicu i tijekom dana ili sutra bi trebao biti ispitan u Županijskom državnom odvjetništvu. Za sada još nisu poznati motivi ubojstva, ali rodbina nagađa kako bi moglo biti to što je Slavica zadnjih mjeseci govorila kako želi raskid braka sa Stjepanom.

Susjedi ocjenjuju Mrkoniće kao mirnu obitelj, ali rodbina kaže kako je unutar zidova kuće bilo čestih svađa. Obdukcija koja će se tijekom dana obaviti na Odjelu patologije vukovarske Opće bolnice pokazat će i kako je umrla jer se za sada samo nagađa da je zadavljena, izudrana i posječena po vratu razbijenom keramičkom figurom.

>>\'Imao je krvave ruke, ali ne znam je li krv bila od njega ili nje\'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije