Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONAVIRUS U HRVATSKOJ
Povratak na članak

Podaci lokalnih stožera: U Zagrebu 506 novozaraženih, u Splitsko-dalmatinskoj 417

Danas je najtragičniji dan u Hrvatskoj dosad - preminulo je 75 osoba

Komentari 12

OB
Oblivion
10:31 01.12.2020.

A gdje nestala Varaždinska županija???? Pronašli lijek ili? Prošli tjedan bilo ratno stanje

VL
ON
ON
10:12 01.12.2020.

Postovani glavni urednice VL-a,postovana gospodo iz stozera,kao i ostali "strucnjaci" i prognozeri,mislim da bi bilo pozeljno da jednom stanete na loptu.Da nas prestanete svakodnevno gnjaviti sa tim silnim brojkama prognozama,uputama i svim vezanim za ovu Coronu.Kome i zasto svakodnevno jedno te isto.Otvorite jednu stranicu za sve nas koji zelimo vidjeti dnevna desavanja u brojkama,jednom u sedam dana analizu sedmodnevnog stanja i tocka.Ovi silni strucnjaci neka idu u nase covid bolnice i pomazu osoblju u lijcenju pacijenata.Svakodnevno nas kljukate informacijama koje u biti ili nisu relevantne ili nas jos vise zbunjuju i plase.Jucer ministarzdravstva o kaznama i premijer ostanju i uputama.Za vikend "barabe" iz Vukovara,te usto jos vjecni gradonacelnik sa cajkamakoji je navodno isao u Vukovar da se pokloni zrtvama..Prestanite nas zivcirati ,ako nam vec nemozete pomoci.Pozdrav kolegama komentatorima .

VL
ZD
zdravko5
12:24 01.12.2020.

Krapinsko zagorska često nestaje, valjda nema zaraženih.

VL
JO
jorgen
11:55 01.12.2020.

"75 preminulih od koronavirusa" - svi koji nemaju memoriju razine akvarijske ribice sjećaju se da je u prvoj polovici godine vođena stalna bitka oko evidencije umrlih OD koronavirusa vs. SA koronavirusom. Vidim da sada javnost isključivo informirate o umrlima SA koronavirusom. Da li ste sigurni u ono što izvještavate? Da li ste sigurni da NE DEZINFORMIRATE javnost? Svjesni ste da ćete snositi posljedice ako se vaše izvještavanje pokaže lažnim?

VL
DH
dalibor.hren
11:49 01.12.2020.

Ako prestanu testirati, neće biti zaraženih!

VL
AC
accusator
10:13 01.12.2020.

@sadmi(ne)trebato.. u Vukovaru 17 novih... županija je malo širi pojam.. preminule 2 osobe u županiji.. Hdz je propisao mjere i ograničio na 500 osoba... (tvoj)Milanović se ježi na pomisao uvođenja policijskog sata a korona mu je karijes.. (tvoj) Škoro organizira protest za slobodu, protiv stozera, mjera, maski.. i lijevi i desni na zadnje se noge propinju za uvodenje mjera a kad se uvedu onda su proootiv, ili obrnuto.. njima je vazno biti protiv bilo cega, jer drugo ne znaju. I zato ce uvijek ostati jad i bijeda u oporbi

VL
Avatar sadmitrebato
sadmitrebato
09:41 01.12.2020.

U Vukovaru 160 novih pozitivnih osoba, jučer smo vidjeli kako je bandić snimljen da partija u vikovcima na imanju i sluša cecu, eto kako se virus proširio zbog kolone, uživajte sada hdz-ovci, ubili ste stotine novih ljudi...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.