Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDEOVIJESTI

Stižu nova pravila za umirovljenike, evo što se mijenja!

penzija
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/2
02.06.2016.
u 17:45

Svakog dana u videovijestima Večernjeg lista doznajte koje su vijesti obilježile dan

U videovijestima pogledajte najvažnije i najzanimljivije vijesti i priče dana!

Svakog dana u videovijestima Večernjeg lista doznajte koje su vijesti obilježile dan.

Sve najvažnije i najzanimljivije vijesti odsad su udaljene samo jedan klik. Uz ključne događaje donosimo i ekskluzivne komentare i analize Večernjakovih reportera i komentatora.

 

>> Majka za nju u proteklih osam mjeseci nije pitala ni jednom

>> Deložirana obitelj Vojnović, Živi zid nije uspio spriječiti deložaciju

Komentara 10

DU
Deleted user
18:39 02.06.2016.

Vladajući se okomili na penziće, zdravstvo i socijalu ne treba ni gledat vijesti , već znamo da se radi o nekoj muljaži kako bi im se srezalo dosadašnja izdvajanja. Šteta gubit vrijeme, odveć su predvidivi.

TH
than
01:57 03.06.2016.

Nova pravila oko umirovljenika su jednostavna. Nece biti mirovina za 30 godina, jer drzava ne funkcionira, sve je manje zaposlenih u realnom sektoru, a podobni ne znaju kako pokrenuti drzavu, jer nisu sposobni.

MA
MarMara
02:28 03.06.2016.

Lipo da nemoze lipse bit, eto bivsi premijer Muljanovic zaduzio sve nas sa milijardu dolara da bi svoje priskrbio, eto nisu imali nista! Brat mu na kokainu pa eto Bujanca za klevetu tuzili!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije